2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسناکه یا جالب ؟

من نترسیدم 

نمیدونم 

برا من ترسناک نیست بیشتر خنده داره 

وقتی متوجه میشدم که ج.نه رفته بود 

و میخندیدم خیلی به اینکه چطور وقتی رو ب روم بود و داشتم باهاش حرف میزدم نفهمیدم که ج.نه

من نترسیدم نمیدونم برا من ترسناک نیست بیشتر خنده داره وقتی متوجه میشدم که ج.نه رفته بود و میخندیدم خ ...

میدونی تا وقتی اون حس سنگینش بهت غلبه نکنه اون ترس حقیقی برات ایجاد نمیشه واقعا حس سنگینی حضورشون خیلی بده خیلی

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

شوهرت نبود پس کی میگفت نترس؟

تو چند ثانیه چهرش عوض شد قبل و بعدش میدونستم توبغل شوهرمم

هر دو بیداربودیم هر از گاهی هم حرف میزدیم

بعد شوهرم پرسید چیشد گفتم تو صورت یه چیز وحشتناک دیدم

شوهرممدیگه دنبالشو نگرفت

تو چند ثانیه چهرش عوض شد قبل و بعدش میدونستم توبغل شوهرممهر دو بیداربودیم هر از گاهی هم حرف میزدیمبع ...

اره این شوهرا عجیبن من ب شوهرم میگم بخدا دیم میگ نه خسته بودی توهم زدی میگم هنوز حس سنگینیش برام به عینه قابل درکه پس توهم نبوده باز انکار میکنه 

میدونی تا وقتی اون حس سنگینش بهت غلبه نکنه اون ترس حقیقی برات ایجاد نمیشه واقعا حس سنگینی حضورشون خی ...

من همیشه در هر لحظه احساس سنگینی دارم 

خانوادمم یبار رفته بودن پیش دعا نویس برام

بهشون گفته بود پری داره که باهاش مدارا میکنه.

من همیشه در هر لحظه احساس سنگینی دارم خانوادمم یبار رفته بودن پیش دعا نویس برامبهشون گفته بود پری دا ...

پری داره ک باهاش مدارا میکنه ینی چی ؟