کجا هزینه کردن؟اگر ببین اثر قابل مشاهده ای دیدن که عجیبه و ممکنه ارتباط داشته باشه به بیگانه ها هزین ...
هزینه زیاد کردن میتونید بیشتر تحقیق کنید مستقیم و غیر مستقیم هزینه شده ولی این موجودات قالب مادی دارن یا خیر در راستای حیات و وجودشون طرح میشه اگر وجود مادیشون در اینم راستا تایید بشه چرا از جو مورد نیاز برای زیست ما برخوردار نیستن ماهیت وجودیشون چی رو مجزا ار وجود ما میکنه ؟ اگر مادی نیستن همون بحث ماوراست ک ما میگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب من و شوهرم اسنپ گرفته بودیم بریم خونه مامانم بعد بحث دین و مذهب شد راننده گفت من به هیچی اعتقاد ندارم حتی قرآن و خدا شوهرم یه مقدار باهاش حرف زد سعی کرد متقاعدش کنه آخرش برگشته میگه خدا ساخته ی ذهن بشره 😂😂 به شوهرم اشاره کردم باهاش بحث نکنه شوهرمم دید در این حد بی اعتقاده دیگه هر چی طرف گفت میگفت بله درسته حق با شماست
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭