2777
2789

بغل میکنن بچه رو کی باید ازشون گرفت بچه رو ؟رفتم بهش میگممیخایین بدین بچه رو گفت ن خوبه گفتم  اگه خسته شدی بگو بهم بگیرم گفت باشه همینطور دستش بود بچه اروم بود  شیشه شیر درست کردم دادم بهش شیرشو داد .باخاهرم حرف میزدم گفت شیرشو خودت بده بغل خودت باشه گفتم چ فرقی داره

سرگیجه میگیرم بابچه کوچیک برم یجای شلوغ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐خودت گفتی خسته شد بها پس بده دیگه اونم راد

چی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه اتاق برامون اماده میکنن من و بچم میریم توی اتاق برای خواب و شیردهی

جدی باریکلا 

یه اتاق برامون اماده میکنن من و بچم میریم توی اتاق برای خواب و شیردهی

من چون اتاقی نیست وفلان شیرخشک میدم

من که فقط تا لحظه ورود بچه داشتمدیگه نمیدیدم‌ تا لحظه خروج 😂

خخخ دقیقا

بنظرت شیر دادنش رو چرامیگفت خودت بده 

شیشه شیره دیگ 

😐خودت گفتی خسته شد بها پس بده دیگه اونم راد

اونم چی؟

نه نداد همینطور بغلش بود یکم گریه کرد بچه سرم توگوشی بود من داشتم پیام میدادم مادرشوهرم گفت فلانی بچه روبده ب من بهش داد 

باخودم گفتم شاید بد شده اون میخاسته بده روش نشده نمیدونم

بله 

خیییییلی دوستش دارن

تقریبا همه  نوزاد دوست دارن 

من هم میزارم هر وقت خودشون خواستن بهم میدن

اما مرتب مراقبش هستم طوری که طرف هم ناراحت نشه

البته یکی دوماه اول جای خاصی نمی‌رم چون بچه خیلی کوچیک

بله خیییییلی دوستش دارنتقریبا همه نوزاد دوست دارن من هم میزارم هر وقت خودشون خواستن بهم میدناما مرت ...

بچم دوماهشه 

منظور از مراقبت ینی چی

بله خیییییلی دوستش دارنتقریبا همه نوزاد دوست دارن من هم میزارم هر وقت خودشون خواستن بهم میدناما مرت ...

چی بگم منم بچه رو نگا میکنم ولی خب