2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام از مادری😭

455 بازدید | 62 پست

دوقلو دارم،دو سال و چهار ماهشونه،احساس میکنم دیگه دارم دیوونه میشم،خونه زندگیم همیشه به هم ریختس،اعصاب و روانم داغونه،هیچ وقتی واسه خودم ندارم،هر چی ام بزرگتر میشن سختیا بزرگتر میشن😭نوزاد بودن فقط بیخوابی اذیتم میکرد اما الان همچی😭😭😭ناشکر نیستم ولی دیگه خستم،بریدمممم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

از سه سالگی میشه بذاریشون مهد یه تایمی استراحت کنی حتی شده دو ساعت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حق داری واقعا میفهممت خودمم بچه کوچبک دارم ولی خبر خوش اینکه این روزا میگذره قرار نیس زندگی تو همین نقطه بمونه بچه ها بزرگ میشن میرن مدرسه ودانشگاه ازدواج میکنن و بعد ما میمونیم و یه خونه دسته گل و یه چشم انتطاری ک بیان در خونمون همین بچه ها بزنن 

دوقلو نمیخواستم

حالا که خدا داده میخوای چیکار کنی؟

ب خودت سخت گرفتی 

خب بچه داری طبیعیه خونت همیشه تمیز نباشه

بزار پیش مامانت ب خودت برس

چمیدونم یسری کارای دائمی انجام بده لازم نباشه همیشه آرایش کنی 

لباتو شیدینگ کن موهاتو کراتین خلاصه هرچی

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️‍🩹

عزیز ۴ ۵ ماه دیگ تحمل کن یه حجم بزرگی از سنگینیش رد میشه

خودم الان یه دو سالش رو دارم میدونم چه سن رو اعصابیه نه اونقدر بی عقله که مثل نوزاد فقط بغل بخاد و تموم 

نه اونقد عاقل شده که بشه تو کلش دو کلمه حرف کرد

از سه سالگی واقعا اوضاع خیلی بهتره دختر بزرگم الان ۵ سالشه کوچیکه ۲