2777
2789
عنوان

با بچه نوزاد ک میرید مهمونی چجوریه هی بغل میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
من چون اتاقی نیست وفلان شیرخشک میدم

منم شیر خشک میدم خیلی وقتا

ولی از اول به خانواده ها گفتیم دور بچه نباید شلوغ باشه که کلافه نشه (منم دورم شلوغ باشه گیج میشم بخصوص اگه بچه گریه کنه)

به خاطر همین اونا هم مراعات میکنن

احتمالا تو‌ گلوش نپره با خیلی ساده حوصله شیر دادن نداشته

نهه متوجه نشدی خاهرم میگف شیر خودت بده باشیشه اش نده به کسی اون موقع ک توبغل خودت باشه موقع شیردادنش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو‌ گلوش نپره با خیلی ساده حوصله شیر دادن نداشته

خاهرم نبود تومهمونی  کلا میگفت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم میترسم به نوزاد شیر میدم-حس میکنم ممکن خفه شهاونم ترسیده بچه رو داده بهت که خودت شیر بدی

اها ن خاهرم نبود تومهمونی کلا

چی بگم منم بچه رو نگا میکنم ولی خب

من سه تا بچه دارم

کوچیکه یک ساله ست

برای هر سه هم این برنامه رو داشتم

حتی مردا هم گاهی همسرشون رو فرستادن بچه رو ببره بغل کنن

خییییلی مراقب هستم

تمام اطرافیان هم می‌دونن من چقدر حساس هستم

بچه ها رو هم اصلا اجازه نمیدم بغلش کنن

چون بچه های اطراف ما به شدت بازی گوش هستن 

به مادراشون هم حتی گفتم ندید بچه بغل کنه 

اما کسی رو ناراحت نمیکنم 

من اومده بودن دیدن بچم خودم دست تنها بودم تازه زایمان کرده بودم دوتا بچه خیلی خیلی فوضول هم داشتن چند بار هم نزدیک بود بچه ها بیفتن رو بچه من 

من بدو بدو میوه ببر چایی بیار تا وقتی که برن خونشون خیلی هم زیاد بودن گلدون رو هم زدن شکوندن از رو پنجره انداختن حالا من بچمو همیشه همونجا میذاشتم شانس آوردم بچمو اون لحظه اونجا نذاشته بودم بچم دست مهمونا بود اونا بهش شیر دادن از شیشه بعد اینکه رفتن گذاشتمش تو گهواره یه دقیقه رفتم بیرون و برگشتم تا اومدم تو اتاق سر بزنم به بچه آنچنان بالا آورد با شدت زیاد که من وحشت کردم 

نگو مهمونا آروغشو نگرفته بودن 

تمام وسایل استفراغی شد 

اونجا فهمیدم هیچ کس مثل خودم مراقب بچم نیست و شاید اگه من اون لحظه پیش بچه نبودم الان خدای ناکرده اتفاق بدی می افتاد و برمیگشت تو ریه هاش 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یعنی خیلی از بچه دور نمیشمچشمش بهش هست میرم چکش میکنم به طرف میگم اگر خسته شدید ببرمو......

اهامنم همینطور بودم

اسی!بغل کرده به بهانه شیر پسش داده بخودت،کجاشو متوجه نشدی الان؟بعد گفتی چه فرقی داره شیرشم اون میداد ...

خخخ ن متوجه نشدی خاهرم تواون مهمونی نبود که 

پای تلفن بهم گفت موقع شیردادن توبغل خودت باشه نده ب کسی

من اومده بودن دیدن بچم خودم دست تنها بودم تازه زایمان کرده بودم دوتا بچه خیلی خیلی فوضول هم داشتن چن ...

اوه اوه..کلا شایدم اروغشو گرفتن ولی بازم داشته..برای ماام پیش اومده کلا نوزاد رو نباید تنهابزاری مخصوصا تاقبل دوماه که نفسشونم درنمیاد ضعیفن

بچه دوماهه رو میدی بغل اینو و اون؟!!!!

وای چ بیخیالی

من میکشتنم هم نوزاد رو نمیدادم دست حتی عموهاش طولانی بمونه،یعنی خودشونم میدونستن حساسم

بچه تا 2،3ماه سیستم ایمنیش ضعیفه 

نده دست همه 

هی بوس کنن و بغل کنن یچه مریض شه یا از دست بیوفته خدانکرده،دست بچه ها ک اصلا و ابدا نده

بچه توعه باید مواظب باشی 

حالا بالا 6ماه اوکیه ولی کمتر نه 

من نمیدم کلا اعتماد نمیکنم ب هرکسی 

فقط دست شوهرم،مادرشوهرم مامانم و ابجیام میدادم،بقیه اقوام اصلا و ابدا، مثلا یبار زندایی شوهرم خواست بچه مو بده دست دختر 8سالش من ندادم گفتم ریزه میوفته خدانکرده،بچه هام جفتشون 2 کیلویی. دنیا ااومدن و ریز بودن

خلاصه ک حواس پرت نباش

بچه دوماهه رو میدی بغل اینو و اون؟!!!!وای چ بیخیالیمن میکشتنم هم نوزاد رو نمیدادم دست حتی عموهاش طول ...

بچه نبود که یه خانومیه که خودشم ۲ تا بچه بزرگ داره 

بغلش کرد خب چی میگفتم بگم بغلش نکن ناراحت میشه که باخودشون میگن طرف کم داره چخبره مگه

وگرنه واقعا دلی دوس دارم کسی بغلش نکنه ومن راحتترم چون مدام اضطراب دارم .. ازاین خانوم خیالم راحت بود ها..