2777
2789
عنوان

همکارم فهمید ماشین بابام پرایده الان دیگه نگامم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 70 پست
دیه بیخیال شدم

ببین اینو مثل یه مادر بهت میگم جایی برو که بهت احترام بذارن نه جایی که تو مجبور بشی احترامو بخری درسته پول خیلی خوبه و لازمه ولی اگه قراره شخصیت و خانوادتو قایم کنی هیچ ارزشی نداره اگه تو سرنوشتت ثروت و عشق باشه خودش دنبالت می‌دوه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خب هیچی بلد نیستم کوکی می‌فروختم خوب بود فروشش مسخرم کردن کنار گذاشتم

پس شما تا وقتی به حرف دیگران بها بدی موفق نمیشی 

شما زندگینامه افراد موفق رو بخون

همشون دوره ای داشتن که مردم مسخرشون میکردن و کاراشونو زیر سوال میبردن

ولی الان؟

گور بابای حرف بقیه

شما هدفت باید مهمتر از زر زدنای مردم باشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست گلم بابای منم الان ۸۰ سالشه و از جوونیش شیره و تر یاک و .... متاسفانه درگیر بوده

ماشینشم پرایده

ولی ۴ تا داماد گیرش اومده همه آدم حسابی و گردن کلفت

جلو بابام هم مثل موش لالن

این چیزا خیلی ب اعتماد بنفس آدم بر میگرده کلا ما ۴ تا خواهر اعتماد بنفسمون جلو شوهر بالاست.خودتو دست کم بگیری ملت سوارت میشن

طرفو سگ محل کن میاد چنان منت کشی که نگو

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

😂😂😐 خیلی درد داره ولیمام اگه خونه مون خواستگار بیاد واسه خواهرم خواهرم بخاطر وضع خونه مون نمی‌تون ...

نامزدی خواهر منم به خاطر همین مسائل خراب شد 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اگه اینجوریه که خودتون میتونین کار کنین وسایلو عوض کنینمن مشکلم خونه هرچی کار میکنم وسایلو عوض میکنم ...

نمی‌تونیم چون همه‌چی دست بابامه 

بزرگترین سد بابامه واسه یه وسیله جا به جا کردن یا تغییر دادن اذیت مون میکنه

باباتم دیگه سنش بالاست نمیتونه ترک کنه

هر کی خواستت میاد منتتو میکشه نخواست هری بره همونجا که بوده

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷