2777
2789
عنوان

همکارم فهمید ماشین بابام پرایده الان دیگه نگامم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 70 پست
شاید 😭

و یک نکته دیگه بهت بگم...

اگه خانواده ات شرایط خوبی ندارن سعی کن خودت شخص مهمی بشی

منظورم اینه موفق بشی

اینجوری دیگه احساس بدی نداری و موقعیت های خوبی برات پیش میاد

نمی‌دونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه ولی...الان همه به این قضیه نگاه میکنن و میخوان با یکی همسطح خودشون یا یکم بالاتر و یکم پایین تر ازدواج کنن

منظورم عشق واقعی نیست البته 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ثروتمنده به شدت

اگه تفاوت مالیتون زیاده بی‌خیالش شو خودت اذیت میشی چون خوردت می‌کنن هیچی و هیچ کس تو این دنیا ارزش نداره به خاطرش شخصیتت خورد بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
و یک نکته دیگه بهت بگم...اگه خانواده ات شرایط خوبی ندارن سعی کن خودت شخص مهمی بشیمنظورم اینه موفق بش ...

آخه انقد وض خونه بده که نمیشه درس خوند و موفق شد 

تو همین کار موندم فعلا 

معلم بودن جایگاه خوبی داره؟

عزیزم اون ذات خودش رو نشون داده 

آدم‌های پولدار با اصالتند 

اوکی تو برای دوستی خوب نیستی اما به عنوان همکار باید احترام لازم رو بهت بزاره اگر خودش رو در جایگاهی می‌بینه که با تو دوستی نکنه اوکی به خودش مربوطه نظر شخصیشه 

ولی اینکه سلام نمی‌کنه نشونه تازه به دوران رسیدگی و ناپختگی و نافهمی این آدمه

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

آخه انقد وض خونه بده که نمیشه درس خوند و موفق شد تو همین کار موندم فعلا معلم بودن جایگاه خوبی داره؟

واااا معلومه دختر

معلم بودن برای یک دختر عالیه 

تو همین جایگاه بتونی پیشرفت کنی خیلی خوبهههه

بعدشم کی گفته موفقیت به درسه؟

موفقیت به پوله

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

واااا معلومه دخترمعلم بودن برای یک دختر عالیه تو همین جایگاه بتونی پیشرفت کنی خیلی خوبههههبعدشم کی گ ...

خب هیچی بلد نیستم 

کوکی می‌فروختم خوب بود فروشش 

مسخرم کردن کنار گذاشتم

والا خونه مون خودش خوبه یعنی وقتی اومدیم خونه مونو بخریم صاحب قبلی اونقدر شیک چیده بود که تو دلم می ...

اگه اینجوریه که خودتون میتونین کار کنین وسایلو عوض کنین

من مشکلم خونه هرچی کار میکنم وسایلو عوض میکنم هیچ تغییری نمیکنه چون خیلی داغونه