2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 164 پست
همه که این طور نیستند ، مگه ما آدم نمک نشناس تو هر شرایطی کم دیدیدم ولی دلیل نمیشه چون یه مورد این ج ...

من تاپیک زدم در این مورد لطفا بخون  این نظر اصلی اونهایی هست که محیط زیست رو می‌شناسن و براشون مهمه

من تاپیک زدم در این مورد لطفا بخون این نظر اصلی اونهایی هست که محیط زیست رو می‌شناسن و براشون مهمه

من تاپیک تو به صورت اتفاقی خوندم اشتباه نکنم دو هفته اینا میشه الان تا چشمم بهش خورد یادم افتاد ، عالی بود تاپیکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که خودم با کسایی که پت دارن برخورد داشتم شاید از بیست نفرشون یک نفر فرهنگ نگهداری درست نکهدا ...

اصلا استارتر بحث فرهنگ نگهداری و فایده ضرر پت برای بقیه نداره...میگه پول رو به جای نگهداری پت برای بچه های فقیر خرج کنید...ما حق دخالت برای نحوه خرج پول بقیه رو نداریم به لطف رسانه و دسترسی به اینترنت همه از میزان فقر و گرسنگی اگاهی دارن پس حتی توصیه و نصحیت ما برای چجوری خرج کردن پولشون کاملا بیهوده است و دخالت بیجا محسوب میشه

کاش یه عده گوش میدادنژست حیوان دوستی با دوست داشتن درست فرق داره واقعا

نسبت به قبلا الان خداروشکر حامی حیوانات یا طبیعت حتی زیاد شده و حتی روز به روز جا می افته تو فرهنگ مون که حیوان ها حق زندگی دارند

کلی آلودگی داره دوم اینکه وابستگی بچت به اون حیوون برات دردسر ساز میشه سوم هزینه های نگهداریش خیلی ز ...

میدونم بابا خودمم چندشم میشه همین الان یه بچه گربه داشت مبومد سمتتمون موهام سیخ شده بود گربه قدیما تو روستا بود تو حیاط دیگه نه داخل خونه

هر کس مسئول پول هایی که براش زحمت کشیده .به جای اینکه از تصمیم گیری مردم راجب پول خودشون طلب داشته ب ...

امیدوارم از اونایی نباشید که کسی می‌ره کربلا  و حج و....

میگه چرا نمی‌دید فقرا 

همه جا همه مسئول پول خودشون هستن 

یا فقط اونجایی که دوست دارید 

واقعا حقه...دلسوزی های بی مورد هم بهش اضافه کنید..چقدر اینجا یا خارج از ایران همه جا میگن به حیوونا ...

به فکر هم نوع خودشون نیستن ک 

هم جنس ستیزی تا ب کجا 

الانم یکی میاد میگه خب شما اذیتی بیرون نرو تا پاره نشی 

نینی سایت  🥀....
هر کس مسئول پول هایی که براش زحمت کشیده .به جای اینکه از تصمیم گیری مردم راجب پول خودشون طلب داشته ب ...

فک نمیکنی اگه همین خرج های هنگفت و بریز و بپاش و محبت و توجه و ... رو ب بچه ت بدی همینو بهش بیاموزی ک نسلت هم منقرض نشه بهتره؟

نینی سایت  🥀....

ای واه از جهل ادمی 

من که دیگه خسته شدم هر چی میخوام بگم به یکی بر میخوره 

بخدا که تعصب تو یه چیز مضره بس کنید 

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی ...

ولی بخوایم نخوایم تو ی جامعه هستیم و همه رو هم اثر گذار 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱