الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا جایی که خودم با کسایی که پت دارن برخورد داشتم شاید از بیست نفرشون یک نفر فرهنگ نگهداری درست نکهدا ...
اصلا استارتر بحث فرهنگ نگهداری و فایده ضرر پت برای بقیه نداره...میگه پول رو به جای نگهداری پت برای بچه های فقیر خرج کنید...ما حق دخالت برای نحوه خرج پول بقیه رو نداریم به لطف رسانه و دسترسی به اینترنت همه از میزان فقر و گرسنگی اگاهی دارن پس حتی توصیه و نصحیت ما برای چجوری خرج کردن پولشون کاملا بیهوده است و دخالت بیجا محسوب میشه
میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی ...
ولی بخوایم نخوایم تو ی جامعه هستیم و همه رو هم اثر گذار
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱