2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 164 پست
عزیزم من اون تاپیک رو ندیدم ولی قرار نیست همه به فقرا کمک کنن هر صدقه ای جای خودش رو داره ولی شماها ...

نه گلم من که نمیگم کمک کنند من میگم حداقل به اونایی که کمک میکنند دستور ندن به کی کمک کنند یا کمک نکنند کمک کردن دلیه زوری که نیست حالا چه به ایرانی ها چه به فلسطینی ها یا هرکس دیگه ای 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست باشید باهم 

مثلا اشرف مخلوقاتی 

بعد میگن چرا از هم نشینی با ادما بدتون میاد و سمت پت میرید 

اونا لا اقل به هم نوعشون رحم میکنن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

تا کی میخاین سرتون تو زندگی ملت باشه؟؟ اون داره زحمت میکشه پول در میاره حقشه هر طوری دلش میخاد اون پولو خرج کنه

اصلن پوله خودشه ب کسی چ ربطی داره

شما کار کن خرج بچهای گرسنه کن،اصلن طلاتو بده ب زنی ک ی عمره حسرت ی تیکه طلا داره،گرونترین لباستو بده ب ی زن،مبل خونتو بده ب کسی ک نداره!!  ببینم دلت میا یا فقط حرف زدن بلدین

تنها جایی ک سرشون تو کیف پوله مردمه اینجاس😂

آینده و شغل و تحصیلات و کمک به توسعه فردی هم دارن؟!!!

آفرین خودت جواب خودتو دادی چرا حیوونی که آینده ای نداره باید مثل یه انسان بره مهد کودک و رستوران و ناخن بکاره؟

اصلا مگه حیوانات زیبایی بدن خودشون براشون مهمه که لباس های میلیونی بخرند و آرایشگاه برند ؟

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

ربطشو متوجه نمیشی؟؟

نه عزیزم...من میگم الان اینقدر همه اگاهی دارن از اطرافشون که نمیتونیم بگیم از ندونستن پول خرج حیوانات خانگی میکنن و پس طرف با اگاهی داره بودجه بندی مالی خودشون انجام میده و جای دخالتی وجود نداره حالا این چه ربطی داشت که فلان کس به خاطر تماس با گربه سقط داشته؟!

وای بنده خدا گربه ک مال اون خانم نبود چجوری باعثش شد

رفط بود مهمونی صاحب خونه گربه داشت

خودشم خیلی میترسه میگه اصلا ن بهش دست زدم ن اطرافش رفتم

ولی خوب از قبل گربه تو خونه بود و میچرخید دیگ

چرا اشتباهه گاهی میگم یه گربه بیازم حیاط فقط بخاطر دخترم البته فوبیا دارم نمیتونم بهش دست بزنم

کلی آلودگی داره 

دوم اینکه وابستگی بچت به اون حیوون برات دردسر ساز میشه 

سوم هزینه های نگهداریش خیلی زیاده 

چهار حق اون حیوون اسیر بودن نیست

آفرین خودت جواب خودتو دادی چرا حیوونی که آینده ای نداره باید مثل یه انسان بره مهد کودک و رستوران و ن ...

خب؟!پس کلا با بچه نمیشه مقایسه اش کرد...اینکه یسری افراد هم تصمیم گرفتن پولشون این مدل خرج کنن مسلما از ناآگاهی نیست اکثریت اگاهی کافی از جامعه و اطراف دارن و این سبک انتخاب کردن پس جای دخالتی هم نیست...

رفط بود مهمونی صاحب خونه گربه داشتخودشم خیلی میترسه میگه اصلا ن بهش دست زدم ن اطرافش رفتمولی خوب از ...

منطقی نیست 

اون خانواده که کل تابم با گربه زندگی میکنن سلامتن 

بعد اون خانوم با چند ساعت رفتن به اون خونه تازه میگی پت رو هم لمس نکرده انگل گرفته 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مردم کشورما خیلی عجیبن

مثلا کشورای دیگه خرج بچه مردم میکنن؟

اسی بنظرم هر کسی مسئول زندگی خودشه یکی با کمک به فقرا حالش خوبه یکی با نگهداری از سگ و گربه و پرنده 

من دوتا بچه دارم یه سگ کوچولو هم دارم واقعا حالت رو خوب میکنه برکتشم میاره وگرنه ما اصلا پولدار نیستیم فقیرم هستیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اسی خانم داری از حدت فراتر میری.به تو چه که پولشو خرج کی می‌کنه.من خودم حتی بخام خیرات بدم به حیوونا میدم.ببخش که شما ناراحت میشی.در ضمن خرج سگ خودم زیر ۱۵نیست دق کن.جهت آگاهیت بگم هر ماه هم به شیر خوارگاه کمک میکنم.پس اصلا به شما مربوطی نیست.