2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 3954 بازدید | 162 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختیار پول خودشونو دارن

شاید از مخارج دیگه میزنن 

شاید اینکه حیوان خونگی داشته باشن حالشونو خوب میکنه

اینجوری روحیشون بهتره

و خیلی دلایل دیگه

چرا باید همیشه همه برای فقرا هزینه کنن؟فکر نمیکنی الویت حال روحیِ خودمون هست؟

متاسفانه یه عده اینطوری شرطی شدن و براشون  ذائقه سازی شده که یاد کردن از محرومین و فقرا و بچه های گرسنه و تشنه سیستان و فلان شهر فقط در مواقع خاصی باید باشه مثل موضوعات اعتقادی و مراسمات مذهبی و اونم فقط در حد حرف و فضولی و تعیین تکلیف برای پول مردم و دخالت تو کارشون ،  موارد سگ و گربه و خرجهای بی مورد و سنگین عملهای زیبایی و کنسرت و لبوبو و بقیه دیگه نیازی نیست به محرومین اختصاص داده بشه و اینجور وقتا فقرا بهشون ربطی نداره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تعجب نداره دل طرف چقدر بزرگ حواسش به حیوان ها هم هست شک نکن این جور افراد به هر کسی که احتیاج به کمک باشه کمک می کنند چه انسان چه حیوان ولی در حد خودشون ، الان 70 درصد جامعه وضع اقتصادی شون زیر فقر بعد با چند میلیون این چند نفر چی تغییر می کنه آخه .

بهتر نیست دنبال حل فقر و مشکلات منطقی باشیم ؟!!

بعضی وقت ها سگ ها و گربه هایی رو می بینم که وضع زندگیشون از بچه هایی که دورم زندگی می کنند خیلی خیلی ...

باور کن یه مستند بود 

داشت راجبه اینا میگفت که شده یه تجارت پرسود 

میگفت والا تو خارج به این شدت نیست که تو ایرانه 

یه مشت آدم ..... فقط این رفتار های عقب افتاده گونه رو میکنن 

که به سگ و گربه میگن پسرم و دخترم 

حاضرن به تربیت حیوون بپردازن ولی آرشون میاد اشرف مخلوقات تربت کنن 

پی پی سگ و گربه رو تمیز میکنن ولی مال بچه انسان کسر شانه

اینجور وقتا یاد مصائب مملکت خودشون نمیفتن کافیه بگی نذر دارم یا دارم میرم زیارت اون موقعس که دلسوز ب ...

وای وای امان امان

خودشون ی ریال کمک نمیکنن فقط شعار میدن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ما حقی برای پول دیگران نداریم اصلا میتونه آتیش بزنه مسئول اون بچه ها کسای دیگه ای بودن  من از این ناراحت شدم امثال اینا که میخرن باعث میشن به اون شکل که خود استارتر گفت توله کشی کنن در شرایط بد 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
وای چیه یاد گرفتین اتفاقا ما تو جامعه زندگی میکنیم هر خوب و بدی تو زندگی همه موثره بی تفاوتی اجتماعی ...

دقیقا چون تو غار و جنگل نیستیم پس اکثریت دقیقا میدونن اطرافشون چخبره و کسی از سر ناآگاهی تصمیمی نمیگیره و سبک زندگی انتخاب نمیکنه...اینکه سبک زندگیشون با متر و معیار ما نمیخونه دلیل این نمیشه بگیم اشتباهه یا بخوایم که اونا سبک زندگیشون تغییر بدن....

چن سالیه حساسیت روی هزینه های جانبی و دلبخواهی مردم بدجور  توی جامعه فراگیر شده 

منجمله خرج انتالیا و تایلند و خوراک گربه و خریدن سگ و رفتن  مکه و کربلا و نذری و اسی ببخشیدا دیگه فضولی تا این حد !؟!

جسارت نشه ها 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

کلا بشریت همیشه شاهکار خلق می‌کنه

اون از تخریب بی رویه اراضی جنگلی و ازبین بردن محیط زندگی خیلی از حیوانات اینم از نگهداری و کمک بیش از اندازه به حیوانات خیابانی و خونگی کردن شون و تغییر اکوسیستم!

اونایی که واقعا ادعای حمایت از حیوانات دارن به جای نگهداری از یک گربه میتونن از زیست بوم در معرض خطر حفاظت کنن اینجوری به جای یک گربه به خیلی از موجودات دیگه سود رسوندن

هیچوقت هزینه و مسئولیت بچه رو با حیوون خونگی مقایسه نکن...

پس بهتره یه سر به مغازه های وسایل حیوانات بزنی از هرچیزی که یه بچه میخواد اونام دارن لوکس تر و گرون تر 

مهد کودک دارن ، پوشک دارن ، لباس دارن ، اسباب بازی دارن .....