2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 164 پست

هر کی اختیار مالشو داره

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ب اینجا نمیرسیدیم... الانم همینجا بریزن سرت بعد حالبه اکثرا ادمای همبن مدلی اک ببینن ی انسان مذهبی واسه عقایدش خرج میکنه یغد بچه های سیستان میفتن... والا بخدا گربه جاش بیرون خونس روزیشم خدا میرسونه کلی پول وسایل بهداشتی واسه ی حیوون اخه...

دارن پیشرفت میکنن از همه چی مینالن ولی خوب هم خرج های احمقانه دارن من خودم حامی حیوانات هستم و دوسشو ...

بعضی وقت ها سگ ها و گربه هایی رو می بینم که وضع زندگیشون از بچه هایی که دورم زندگی می کنند خیلی خیلی عالی تره 

اتاق شخصی آرایشگاه مهدکودک و ....

واقعا ازته قلبم ناراحت میشم 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی ...

وای چیه یاد گرفتین اتفاقا ما تو جامعه زندگی میکنیم هر خوب و بدی تو زندگی همه موثره 

بی تفاوتی اجتماعی هم خوب نیست 

تو غار و جنگل که زندگی نمی کنیم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

هیچوقت هزینه و مسئولیت بچه رو با حیوون خونگی مقایسه نکن...

من مقایسه نکردم

ولی حیوون خونگی یا این چیزی ک اینجا از دوستان میشنوم برا سگ و گربه هاشون خرج میکنن کم کم میگن ماهی ۶ میلیون 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

این چیزا به عقاید ادما ربط داره اسی 

ما اجازه نداریم دخالت یا توهین کنیم 

من خودم عضو انجیو حمایت از حیواناتم 

یه پانسیون هم دادم که بی سرپرستا و بد بدسرپرستارو رایگان نگه داری میکنم 

اونام آفریده ی خدان  حتماکه نباید به آدم کمک کنی 

به چشم زیاد دیدم که بعد از کمک به آدما نه تنها تشکری درکارنیست  بعضیا دستتم گاز گرفتن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴