2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 164 پست

سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون و با دلخوشیهای مردم کار نداشته باشید.اگر می خواید و به دل شماهاس تا بگیرن هر کی حیوون خونگی داره اعدام کنن.خوشحال میشین؟؟ یا هر کی حیوون خونگی داره بر داره بره ازین کشور؟؟ نمیشه که همه چی به میل شما باشه.در کوچکترین مسایل مردم هم سرتونو فرو کردین

شاید پولدار و خرج بچه های دیگه هم میکنه

برام دعا کنید موفق بشم نذر کردم به بچه ها غذا بدم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی ...

مگه جنگله اینجا؟؟؟

اتفاقا ب هم ربط داریم گاهی زیاد گاهی کم

دختر عموی من رفت خونه دوست خانوادگیشون و اونا گربه داشتن،انگل گربه گرفته و باعث سقط بچش شد

دلیل سقط رو دکتر اینطور عنوان کرد بعد از آزمایش

من همیشه میگم

کارخوب کردن باید دلی باشه 

نه از سر زور و اجبار

اون موقع است که با حوصله کار میکنی نتیجه قشنگ میشه

هر کسی اختیار مالشو داره

من حیوون خونگی ندارم که بخوام شعار بدم

ترجیحم کمک به فقراست چون اینطوری حالم خوبه

ولی شاید اون با کمک کردن به حیوون خونگیش 

خرج کردن براش 

حالش بهتر باشه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

چرا شما خودت خرج فقرا نمیکنی؟ اون پول دارن دلشون میخواد خرج حیوونشون کنن

پس نیان فاز بردارن که شما چرا دلت به حال بچه های فقیر تو ایران نمیسوزه و میرید به بقیه کمک میکنیداگه  دهنشون را ببندد کسی باهاشون مشکلی نداره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دقیقا چون تو غار و جنگل نیستیم پس اکثریت دقیقا میدونن اطرافشون چخبره و کسی از سر ناآگاهی تصمیمی نمیگ ...

موافقم باهات اما تا زمانی کارسازه ک اونام دخالت نکنن

الان من ی تایپیک میزنم میگم ی بچه دارم میخوام دومی رو هم بیارم میریزن سرم دخالت میکنن و تصمیم میگیرن و با توهین و تحقیر میگن بچه دوم رو نیار شده میگن همین اولی رو هم بفروش ب جاش گربه بیار 

یا تایپیک بزنیم بگیم برای بچه های فلسطین یا اصلا ب نیت فلان چیز نذری بدیم چنان توهین میکنن چنان سسشعر سیاسی می‌بافند ک حد و حساب ندارن

اما برا سگ و گربه هاشون ی جوری کلاس میذارن و هزینه هایی میگن انگار از آقازاده ها هم پولدارترن 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

باور کن یه مستند بود داشت راجبه اینا میگفت که شده یه تجارت پرسود میگفت والا تو خارج به این شدت نیست ...

منم در تعجبم زنه طرفارو نمی شست می گفت دستام با ارزش تر از اون هستند که بخاطر‌ظرف شستن خراب بشند ولی پی پی سگ می شست 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

من کاری به سگ و گربه از یطرف و اعتقادات مذهبی بقبه از طرف دیگه ندارم

لطفا وقتی هیچ کمکی به بچه های سیستان نمیکنیم و هر کی این موضوع رو دست آویز برای حق به حانب بودن خودش میکنه لطفا زرررررر نزنید 

طرف اینجا میگه سگ و گربه حرف کلا رفت سمت بچه های سیستان

اصلا شما برو خرج کن برا نذر و سفرای زیارتیه خودت اونم بره خرج کنه برا سگ و گربه ش ولی لطفا در مورد بچه های مظلوم سیستان که نشونه بی لیاقتی و ظلم و خودخواهی تک تک ما ایرانیاس زرررر نزنید