2777
2789

ماهی ۵/۶ تومن خرج گربه میکنید 

در صورتی که بچه هایی هستن در اطرافتون که شب گرسنه میخوابن 

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بچه ندارن 

خرجی که برای بچه میکنن ولی ندارن رو خرج حیوون خونگی میکنن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

میدونی به لطف گوشی و اینترنت و ...همه اگاهی دارن و همه مسئول زندگی خودشون هستن...دخالت کردن تو زندگی بقیه کار جالبی نیست ما مسئول تغییر سبک زندگی بقیه و بودجه بندی مالی زندگیشون نیستیم...

دارن پیشرفت میکنن 

از همه چی مینالن 

ولی خوب هم خرج های احمقانه دارن 

من خودم حامی حیوانات هستم و دوسشون دارم 

ولی محیط زندگی ‌یکجا داشتن با اونا اشتباهه

متاسفانه این شده تجارت 

کسی مخالفه ریپ نزنه

ندیدم تاپیک رو حوصله نداشتم.متاسفانه یه عده اونقدر درگیر شدن که تازه بهشون بگی میگن وفای حیوون از آ ...

یا میگن حیوان آزاری

انقدر رو مخت میرن و دعوا میکنن تا ی چی ب اون زبون بسته بگی،بعد میگن آ دیدین دیدین حیون آزاره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸