2777
2789
عنوان

لطفا اهل قضاوتها نیان .میخوام درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 62 پست

عزیزم قضاوتت نمیکنم ولی اگر از اون فضای غمبار خلاصت نمیکرد و اجازه تحصیل بهت نمیداد شما امروز یه آدم تحصیلکرده نبودی حرف زدنتم در حد همون میموند به این چیزاش فک کن. دولزده سال اختلاف سن پدر و دختر نیست اگر بهت بد گذشته بود و رسیدگی نکرده بود الان شما هم صورتی شکسته داشتی که سنت بهش میومد خوبیهاشو ببین

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حمایت همسرت نبود احتمالت تو جایگاه فعلیت نبودی. حالا چرا باید بخاطرش  خجالت بکشی. گناه ایشون چی بوده شما علاقه نداشتی بهش میتونستی زنش نشی. من درک میکنم چی میگی ولی  با این لحن حرف زدن در مورد ادمی که ده سال باهاش زندگی کردی لی انصافیه. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

تا وقتی که مقایسه کنی شوهرتو با دیگران همینه باید خوبیهاشو و ازت حمایت کرده وخیلی چیزاها دیگه رو با خودت بگی پسرها و مردا دیگه هر کدوم یه عیب و ایرادهایی دارن فکر نکن اگه با اونها بودی همه چی عالی بود

عزیزم دوازده سال اونقدررر زیاد نیست که بگی جای بابامه،شوهر من نه سال ازم بزرگتره اصلن این حسو ندارم،بعدم زندگی برای کی همه چیش بی نقص بوده که برای شما باشه بالاخره هیچی و هیچکسی کامل نیست همه هم عاشقو کشته مرده هم نیستن

.
عزیزم بهتر از نداریه که! پسرای جوون چی دارن! باز پول داره دیگه دنبال بهونه نباش بعد ۱۰سال

واقعن هم الان پسرا چی دارن. اکثرن بی پول و بیکار و ننر و بچه ننه و  پر مدعا. مردم مردای قدیم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

شوهرت اهل خیانته

هیز و هرزه 

دست بزن داره

فحاشی میکنه

دهنش بوی غیرقابل تحمل میده 

معتاده

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه هیچکدوم از موارد بالارو نداره سعی کن خودتو عاشقش کنی که مردی بدون این چیزا کم پیدا میشه

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم

دلم برای همسرت سوخت وقتی بهش احتیاج داشتی زنش شدی الان که به جایی رسیدی رسم معرفت نیست ولش کنی 

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

به این فکر کن بعضیا شرایطه قبل از ازدواجشون از شما بهتر بود و درنهایت با آدمی ازدواج کردن که باب میلشون نبوده ولی با این وجود دارن ادامه میدن دنیا پر از احساسات ناکامه ولی نمیشه تنها به خودت فکر کنی زندگی خیلیها به شما گره خورده با یک تصمیم اشتباه یک عمر پشیمانی برای خودتون رنج وعذاب برای اطرافیان نخواهید. 

عکس همسرتومیتونی بزاری

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

سعی کن با کلامت به همسرت روحیه بدی 

مردا با روحیه ای که از زن بگیرن قوی میشن میتونن دوباره رو پایخودشون بایستن

بعد یه مدت به خودت میای میبینی وضعشان دوباره خوب شده

اختلاف سنیتون هم خیلی نرمال

من خودم با همسرم ده سال اختلاف سنی دارم اما هیچ مشکلی از این نظر وجود نداره

میدونم بهت سخت میگذره و تحت فشاری اما سعی کن به داشته هات هم فکر کنی بالاخره هرکسی از یه جایی داره میکشه همه مشکلات دارن 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...