2777
2789
عنوان

لطفا اهل قضاوتها نیان .میخوام درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 62 پست

ببین به نظرم مشکلی که داری ریشه های عمیق تری داره. وگرنه کلی خانم دور و ور من هست که همسرشون عین پدرش میمونه ولی عاشق همن.

دوس پسر من تقریبا همسن من بود ولی خیلی سن بالا میزد.یادمه یه بار ماشین و نگه داشتیم و یه آقای دیگه هم ماشین و نگه داشت. پیاده شد رفت یکی از مغازه ها، دوس پسر منم رفت یه مغازه دیگه. اون آقا زودتر برگشت می خواست ماشین و از پارک خارج کنه ماشین ما خیلی کیپ ماشینش بود. اومد سمت من گفت :‌بابات کجا رفت؟!!!!!!  .....ولی باز دوستش داشتم. خیلیا میگفتن بهم نمیاین. خیلی پسرای سرتر از اون (از لحاظ قیافه) جلو رام سبز میشدن ولی من عاشقش بودم (قربونش برم)

مشکلتو اصلی ریشه یابی کن. مگه نمیگی پول داره؟ خرج کن از پولاش برو تراپی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من دلم از شرایط سختی که بخاطر نجات یافتن ازش این انتخابو کردم گرفته اگه یه خانواده نرمال داشتم احتمالا هیچوقت این ازدواجو نمیکردم باور کنین من بی انصاف نیستم اما ازدواجم کاملا ناموفقه و من اصلا از وضع فعلی زندگی مشترکم راضی نیستم

عزیزم شرایط  سختت کاملا قابل درکه 

اما به خوبیهاش فک کن 

ن به بدیهاش

چه بسا پسرهای خوش ظاهر که خاین و نامرد هستن و از ظاهر نمیشه قضاوت کرد 

۱۲ سال اختلاف سنی واقعا دیدم اطراف خودم و عاشقانه باهم بودن انگار.

از چاله خودتو توی چاه ننداز بنظر من

سخته شرایطت ولی باور کن با همون پسرای خوشگل هم بری تو زندگی فکر نکن حتما خوشبخت میشی.اگه شوهرت خوبه خوشبختی در کنارته.

برای ظهور امام زمان لطفا صلوات

اول از همه نباید شوهرتو با مردای دیگه مقایسه کنی .این خودش ادمو سرد میکنه به مرور

لطفا برای مشکل زندگیم صلوات بفرستین...... به امید روزی که دیگه این مشکل نسبتا بزرگو نداشته باشم😔

چی بگم،آدم وقتی ناراحته خیلی نمیشه بهش حرفی زد🌷

امیدوارم شادی و امید تو دلت جوونه بزنه

شاید بد نباشه بعدا که یکم آروم شدی به همسرت و زندگیت از یه زاویه ی دیگه نگاه کنی...مردی که اومد و باعث شد شما بری دانشگاه و ...

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
البته اگه ۶۸باشی که رفتی ۲۹ سرنوشت بچه های برادرتون چی شد استارتر

عزیزم یکسال کوچکتر از سن شناسنامم .دو تای بزرگترم مثل من زن اولین خواستگارشون شدن و کوچیکه هم الان ششم میخونه

بچه ها من دلم از شرایط سختی که بخاطر نجات یافتن ازش این انتخابو کردم گرفته اگه یه خانواده نرمال داشت ...

همسرت بهت محبت نمیکنه؟برات خرج نمیکنه؟دوست نداره؟/بهت اهمیت نمیده؟

یا همه ی این کارا رو میکنه وشما پذیرا نیستی ؟

یکم بیشتر توضیح بده هنوزم پولداره؟

بچه ها من دلم از شرایط سختی که بخاطر نجات یافتن ازش این انتخابو کردم گرفته اگه یه خانواده نرمال داشت ...

چرا قبل از بچه دارشدن فکری به حال خودت نکردی الان تو تنها نمیتونی برا خودت تصمیم بگیری پای ی دختر هم وسطه ی دختر با تمام احساساتش نمیتونه جدای والدین رو هضم کنه .برا مشکلت هم گفتم تنها تو این شرایط رو نداری حداقل تو سایت که آمارش خیلی بالاست تازه شما یک برگ برنده داری که درستو خوندی و شاغل هستی 

واي ١٢سال خيلي زياده عجيبه برام بعضيا ميگن عاديه 

از نظر من خيليييي زياده 

ولي الان تو اين مرحله اگ شوهرتون واقعا بدجنس نيست اين فكرا كاملا اشتباهه

بعد از نظر من ادم بايد هميشه پاي انتخابش بمونه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
ببخشید چجوری فکر میکردن شوهرت باباته شما که فقط ۱۲سال اختلاف سنی دارین یعنی شما ۲۰ساله بودین ایشون ۳ ...

همسرم خیلی بیشتر از سنش نشون میده چون موهاش جو گندمیه و هیکلش درشته و برعکس من بیبی فیس و ریزه ام بخاطر همین ظاهرا خیلی بزرگتر از من دیده میشه.البته الان دردم این نیس اوایل ازدواج اینا اذیتم میکرد الان خیلی چیزای اساسی تر اذیتم میکنه مثلا اختلاف عقایدمون و مثلا بیکار بودنش 

چرا قبل از بچه دارشدن فکری به حال خودت نکردی الان تو تنها نمیتونی برا خودت تصمیم بگیری پای ی دختر هم ...

من هیچوقت به طلاق فک نمیکنم .قبول کردم که پای انتخابم وایستم .تازه جایی برا رفتنم ندارم یه مادر داغ دیده و مصیبت کشیده دارم نمیتونم داغ تازه ای بشم رو دلش .دخترمم به هیچ عنوان قربانی تصمیم اشتباه خودم نمیکنم