2777
2789
عنوان

میخوام شغلمو ول کنم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 74 پست
مشهدیم یه مدت می‌خواستیم بریم تهران خیلی گرونیههه خیلی واقعا یه کیلو گوجه مثلا هشتاد تومن اینا اینجا ...

اتفاقا میخواستم همینو بگم

ببینید اگر ب قول استارت عزیز تو تهران خوب پول میدن ک‌عمرا نمیدن ولی بجاش‌گرونیم هست و بیداد میکنه شما دوراز جون بیمار بشید بخوایید برید دکتر هزینه هاش سرسام اوره جمعیت بیشتره مریضی زیاده .گرونی هست.فساد هست.حقوق و دستمزد واقعا با درامد نمیخونه مگر اینکه دگ خیلی بترکونی و خیلی باجنم باشی.ما تا چشم بازکردیم تو تهران بودیم ولی شدیدا دلم‌میخواد برم جایی دور از این شهر کثیف

هم مردمش ی جور دیگه شدن هم هواش آلودست خدایی چرا ب مهاجرت فکر میکنید اونم ب سمت همچین شهری؟مگه‌جی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شغلایی میشه بگیمن الان دوست دارم یه شغل انتخاب کنم نمیدونم چی

بالاتر نوشتم برای استارتر

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تهران میگن دریاست کار زیادهینی واقعا پیدا نمیشه؟😢

یا فاطمه زهرا کی گفته اینو؟

ی زمانی شاید اینجوری بود ولی الان واسه خوده تهرانیام کار نیس قربونت میای اینجا خودتو دوراز بدبخت کنی با این مردم ...

حقوق خمشون پایین بوده از هیچکدوم راضی نبودم خودمم لیسانس معماری دارم نتونستم باهاش کار پیدا کنم

عجیبه ک نتونستی

احتمالا شهرتون کوچیگه

توی شهرای بزرگ معماری کار هست

چرا نرفتی ی دوره یا کارگاه بگذرونی بعد توی شرکتای معماری کار کنی

عجیبه ک نتونستیاحتمالا شهرتون کوچیگهتوی شهرای بزرگ معماری کار هستچرا نرفتی ی دوره یا کارگاه بگذرونی ...

مرکز استان نیستیم 

تو شهرای بزرگ کار هست اونم نه اینجوری که شما گفتید بازم کمه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم یسری شغلا رو امتحان کردم، یسری رو فقط دوره دیدم مشغول نشدم ولی هنوز نمیدونم چ کنمشما چند سالته؟ ...

چیارو امتحان کردید چه دوره عایی دیدید؟ 

من خودمم الان دنبال کارم و‌واقعا سرگردون و ناراحت 

۲۴ سالمه

تهران میگن دریاست کار زیادهینی واقعا پیدا نمیشه؟😢

دختر دیوونه ای؟؟؟

دختر تنها تو شهر غریب بفهمن شهرستانی هستی ...

تهران جهنمه من رفتم یجا میخوای بری دوساعت زودتر باید حرکت کنی شب میخوای برگردی ترس داری 

مترو که نگم چقد آدم اذیت میشه و شلوغه کلی پله باید بالا پایین کنی ..به شهرشتانیا کم کار میدن وقتی فرم میدن پر کنی با کلی جزئیات که از چه تاریخی تا چه تاریخی تو کار قبلت بودی چرا بیرون اومدی کلی باید ترگل ورگل باشی در و داف باشی بت کار بدن سابقه داشته باشی مسیرت نزدیک باشه آدرس خودت و جد و ابادتو باید بهشون بدی سخت گیرن کلا تو کار 

مرکز استان نیستیم تو شهرای بزرگ کار هست اونم نه اینجوری که شما گفتید بازم کمه

اگه بری ی مدت تو مرکز استان کار کنی حتی شده با درامد کم برات رزومه میشی بعد میای حالا ی پیج میزنی بعدا برا خودت یا ی دفتر معماری میزنی

سختیای خودشم داره البته

عزیزمم ان شالله زودی ی کار خوب پیدا کنی ی مهارت یاد بگبر

مهارت زیاد دارم 

اما کار ندارم

اگه بری ی مدت تو مرکز استان کار کنی حتی شده با درامد کم برات رزومه میشی بعد میای حالا ی پیج میزنی بع ...

نه بابا واسه من که متاهلم اصلا شدنی نیست 

مجردم بودم نمیشد البته

چیارو امتحان کردید چه دوره عایی دیدید؟ من خودمم الان دنبال کارم و‌واقعا سرگردون و ناراحت ۲۴ سالمه

ارایشگری دوره رفتم، زبان دوره ttc رفتم، برنامه نویسی و طراحی وب دوره رفتم، اینارو اصلا خوشم نیومد

خیاطی کردم خیلی کم، فروشندگی کردم، ماساژ کار کردم. اینارو هم دوست نداشتم

به عکاسی علاقه دارم ولی نمیدونم بازار کارش چطوره. مثلا عکاسی طبیعت و منظره، خیلی از پرتره و عروس و اینا خوشم نمیاد

۱۴۰۴/۷/۲۵