2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امسال یکی معلم بود تو روستا پزشکی قبول شد

بعضی روزا نمیرفت مدرسع ب همکارش ک معلم بود میگف تو برو جا من تدریس کن من حقوقشو میدم بهت

اخرهم قبول شد ولی فک کنم باید ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون میداد ک بتونه انصراف بده

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

پس انصراف ندادن از معلمی؟

نمیدونم من فقط از خانوادش شنیدم ک بخواد بره دانشگاه باید این هزینه رو بده ب اموزش پرورش

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

باور کنید فقط میدونم پزشکی قبول شدع، البته خیلی مسیولیت داره تو زندگیش

بازم خیلی ممنون همین ک بدونم میشه هم خیلیه برام 

باز اگه بعدا متوجه شدین یا شد بپرسین خیلی ممنون میشم

چند روز پیش یه دبیر فیزیک اومده بود دفترمون واسه تعهد دانشجویی.فیزیوتراپی قبول شده بود .گفت هم تدریس ...

نکفتن چجوری ساعت کلاسشون با تدریس جور در میاد؟ چجوری یعنی دانشگاه هم میرن؟ 

دوست من قبول شد . سال اول رفت مسئول خوابگاه شد . دو سال هم برای تحصیل فکر کنم مرخصی بدن . امسال هم مامانش به جاش میره تدریس میکنه . انصراف نداده . 

اگر آموزش و پرورش اون استانی که هست باهاش همراهی کنه میتونه همزمان هم به دانشگاه برسه و هم حالا اینکه بره جایی که نخواد هر روز برای تدریس بره