2777
2789
عنوان

همسایه ی تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 72 پست
منم قبلا وسواس نجاست داشتم خیلی خوب بودم چندسالی الان دوباره داره شروع میشه فکرکنم 😥😥

عدم نجاست و طاهر بودن برای دینمونه 

ولی دین ما واقعا اینقدر سخت نگرفته ...

تو حسابشو بکن زمان اهل بیت ع که خودشون بسیار پایبند به اصول دین بودن ،آیا آب لوله کشی بوده که بخوان وسایل و دست و روشون رو هی بشورن هی بشورن تا نجاستش بره ؟!!!!خب معلومه که نه 

اصلا امکان پذیر هم نبوده ... اگر چیزی نجس میشد سه بار با آب قلیل آب میکشیدن و تمااااام 

الان که دیگه آب کر هم هست فقط کافیه بعد از برطرف کردن عین نجاست ،یه بار آب کر بریزی روش،پاااااک پااااک میشه ....اینقدر خودتو اذیت نکن 

منم موقع کرونا وتاهمین چندماه پیش اینجوری بودم .وسواس ایدزهم دارم و زگیل خیلی سخته واقعا .‌برو دکتر ...

رفتم عزیزم، ده ماه قرص خوردم ولی چندان تاثیری نداشت، افسردگیم بهتر شد ولی خودم فکر میکنم چون مامانم اومد پیشم بهتر شدم چون میدونستم مامانم مثل خودم تمیزه خیالم راحت شده بود بیچاره اون زمان برام دونه دونه حتی میوه ها رو با اسکاج میشست، خودم هم هنوز همه چیز رو با مایع ظرفشویی میشورم ولی دیگه میوه ها رو اب خالی میزنم و مایع نمیزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وسواس ویروس🤦🏻‍♀️فکر میکنم همه جا ویروس و باکتری بیماری‌زا هست و من نباید دست بزنم که بهم ...

عزیزم ویروس و باکتری در محیطی غیر از بدن موجودات زنده ،زیاد عمر ندارن و می میرن سریع 

پس اینقدر خودتو اذیت نکن 

روحیشون خوبه شوهرش خوبه حتمنفکر و استرس نداره

خودت میدونی هییییچ کس توی این دنیا بدون فکر و خیال نیست ....این دوست منم همینطور 

فقط باید یاد بگیریم که چطوری مدیریت کنیم و خودمون رو وفق بدیم تا کمتر اذیت بشیم و به بچه هامون آسیب نرسه از لحاظ روحی 

عدم نجاست و طاهر بودن برای دینمونه ولی دین ما واقعا اینقدر سخت نگرفته ...تو حسابشو بکن زمان اهل بیت ...

نه توی ابکشی اصلا وسواس ندارم چیزی ک عینا ببینم نجس هست فقط یکبار اب میکشم وتمام ولییییی...مثلا بدونم یکی  مشروب میخوره فکرمیکنم کل خونشون نجس شده  دوس ندارم برم  یا یکی پریود باشه دست بزنه به لباس زیرش و اینا میگم حتما دستش نجس شده 

بعد وسایل منم دست زد نجس شد مثلا اومده خونم 

درصورتی ک اینطور نیست وچون من ندیدم پس حکم طهارت داره ‌‌اما چکارکنم ک وسواس ها راحتم نمیزاره هرچند سال هم به شکل های مختلف بروز میکنه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
قبلا فوق العاده زیادبه خودم میرسیدم همیشه مرتب بودم اگه قرار بود یه لشکر ادم بیاد خونم خیالم راحت بو ...

دوباره خوب میشی فقط فقط فقط کافیه که خودت بخوای 

یه چکاب رو شاید ویتامینی یا آهنی چیزی کم داری 

غده ی تیروییدت رو هم چک کن 

همه ی اینها باعث ناراحتی های روحی هم میشه 

رفتم عزیزم، ده ماه قرص خوردم ولی چندان تاثیری نداشت، افسردگیم بهتر شد ولی خودم فکر میکنم چون مامانم ...

ای خدا میفهمم چی میگی واقعا عذاب اوره منم بانوع دیگه وسواس درگیرم ..بیماری بدی هست جالبه هیچ کسم درکت نمیکنه 

ازمیخوام خدا نظری بهمون بکنه کمکمون کنه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
رفتم عزیزم، ده ماه قرص خوردم ولی چندان تاثیری نداشت، افسردگیم بهتر شد ولی خودم فکر میکنم چون مامانم ...

خود مایع مضره 

حداقل با سرکه بشور 

خودت رو هم اینقدر اذیت نکن 

به خدا بدن ما به کمی میکروب هم احتیاج داره تا سیستم دفاعی بدنمون قوی شه

دوباره خوب میشی فقط فقط فقط کافیه که خودت بخوای یه چکاب رو شاید ویتامینی یا آهنی چیزی کم داری غده ی ...

من متاسفانه ترس از  محیط های درمانی مثل مطب و آزمایشگاه و داروخانه دارم، نمیتونم برم آزمایش بدم. 

یادمه میگفتن ویروس کرونا تا ۲۱ روز روی سطوح باقی میمونه و از بین نمیره

اونا همه جو دهی رسانه ایه اون زمان بود به خدا ...

چقدر مردم سر این اخبار کذب وسواسی شدن و ناراحتی روحی گرفتن و همین ناراحتی های روحی بدنشون رو ضعیف کرد و باعث شد بیماری رو بگیرن ....

چه بسا بودن که در این حد هم  رعایت  نمی‌کردن زیاد و روحیه شون خوب بود و مریض هم نمی‌شدن

نه توی ابکشی اصلا وسواس ندارم چیزی ک عینا ببینم نجس هست فقط یکبار اب میکشم وتمام ولییییی...مثلا بدون ...

خب دیگه عزیزم خودت ماشاالله همه چیز رو میدونی 

به قول خودت دین میگه چیزی رو که مطمان نیستی بنا رو بر پاک بودن بگذار و تمام .....

فقط کافیه چند بار به زور خودتو کنترل کنی و فکرشو نکنی  و‌مقابل وسوسه ی شیطان مقاومت کنی ...دیگه تمومه ....در ضمن سودای بدنت رو هم حتما توسط طب سنتی چک‌کن