2777
2789
عنوان

امشب جاری و مادرشوهرم ادب کردم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 81 پست
درکت میکنم منم باردار بودم نمی‌تونستم مدت طولانی بشینم یا کار کنم بد جوری اذیت و پا درد و کمردرد میش ...

من دیشب نخوابیدم امروز هم از ۸ تا ۱ باشگاه بودم مربیم 

اومدم هم تمیز کاری و غذا درست کردن حالا ما خیلی تشریفات نمیکنیم یه خورشتی چیزی درست میکنیم با یه سالاد 

شام خوردم رفتم همشو اوردم بالا دیگه ساعت ۱۱ بود دیدم دارم میمیرم انقدر که حالم بد شده 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا عروس خودت باهات اینجوری رفتار کنه خوشت میاد😑عزیزم من درکت میکنم بارداری ولی باید زنگ میزدی میگ ...

مگه چیکار کرده   حالش بد شده    اونا باید فهم داشته باشن 

همه مثل مادر شوهر شما نیستن   مال من که کسی ام کمک میکرد میگفت بیا بشین خودش انجام میده   تازه استراحتم بودم   حاریمم بر میداشت میومد 

من دیشب نخوابیدم امروز هم از ۸ تا ۱ باشگاه بودم مربیم اومدم هم تمیز کاری و غذا درست کردن حالا ما خیل ...

ب سلامتی زایمان کنی الهی عزیزم ❤️🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

بعدا عروس خودت باهات اینجوری رفتار کنه خوشت میاد😑عزیزم من درکت میکنم بارداری ولی باید زنگ میزدی میگ ...

همیشهههه کمک میکنن خدایی 

حالا برای دعوت خودشون نه ولی همیشه خیلی کمکم هست دیگه منم نگفتم ولی امشب حالم بد بود اینام دیر وقت بود نمیرفتن اصلا داشتم میمردم روم هم نمیشد بگم حالم بده 

آخه رفتاری نکردم باهاشون که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بنده خدا حالش بد شدهاز خونه ک بیرونشون نکرده

نه اون خانمه گفت بپا خودت بعدا ادب نشی ایشون پرسید چرا من درجوابش اینجوری گفتم بیشتر جنبه طنز داشت عشقم😁😂

آواکادو سایت🥑                                                            

مگه چیکار کرده حالش بد شده اونا باید فهم داشته باشن همه مثل مادر شوهر شما نیستن مال من که کسی ...

عزیزم من نظرمو صرفا برای استارتر گفتم و تو کامنت بعدی توضیح دادم چرا اینجوری گفتم😁😑

دنبال بحث و جنجال نباشیم

آواکادو سایت🥑                                                            

ببخشید اصلا از لحن حرف زدنت خوشم نیومد بارداری خدایی نکرده بیماری حاد که نداری حالا یه ساعت مهمون بی ...

منم چیزی نگفتم که عزیزم 

کلا من حالم کسل بود امروز اونا هم کاری بدی نکردن خدایی مادرشوهرم همیشه کمکم هیت اما امشب من خیلی حالم بد بود اونا هم دیر وقت بود نمیرفتن داشتم میمردم روم هم نمیشد بگم حالم بده 

دست خودم نبود که.دیشب نخوابیده بودم صبحم از ۸ تا ۱ سرکار بودم اومدم تمیز کاری خونه و درست کردن غذا و شامم خوردم حالم بهم خورد واقعا دیگه حالم بد بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همیشهههه کمک میکنن خدایی حالا برای دعوت خودشون نه ولی همیشه خیلی کمکم هست دیگه منم نگفتم ولی امشب حا ...

خداروشکر همین که ازشون راضی هستی و بهت کمک میدن خیلی خوبه

نه گلم در جواب اون کاربر نوشته بودید چرا باید ادب شم اینجوری گفتم که طنز بشه یکم حالت عوض شه ولی یادم رفت تو پرانتز بنویسم برای مزاحه😂😁

آواکادو سایت🥑                                                            

خودش باید بفهمه که بارداره شاغلم هست

مادرشوهر من همش حرف میزد

اگه کاری داشتی بگو اگه غذا خواستی بگووو

منم ادم معذبی هستم و تو رودرواسی

اخه زن حسابی کدوم زن حامله ای دوس نداره غذا اماده داشته باشه تو غذا بفرس منم میخورم

بچه کوچیکم داشتم حامله هم بودم و اینم فقط حرف میرد

خونه مون هم بهم نزدیک بود

من کلا قیدشو زدم و یه روز گله بهش کردم که اصن کمکم نبودی عیچی نداشت بگه یه توجیه الکی آورد

منم قسم خوردم تو شرایط سختش نباشم و هیچ کمکی بهش نکنم

اره واقعا سختهمن خونواده شوهرم بدون دعوت نمیومدنکلا بدون دعوت هیچ کس نمیاد خونمخودم باید دعوتی بدمحا ...

نه اینا هم بدون دعوت نیومدن 

مادرشوهرم چند شب پیش خونش بودیم گفت دعوت کن امروز شوهرم دعوت کرده بود بد موقع بود من کسل بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

منم چیزی نگفتم که عزیزم کلا من حالم کسل بود امروز اونا هم کاری بدی نکردن خدایی مادرشوهرم همیشه کمکم ...

شرایطتت رو درک میکنم عزیزم من خودمم الان باردارم ... چند هفته ای؟

من یه لحظه از خوندن جمله تاپیکت یه حس بدی گرفتم وگرنه میفهمم شرایط سخت بوده ... استعلاجی چرا نمیگیری من چندین ماهه نمیرم سرکار کلا استعلاجی گرفتم

خودش باید بفهمه که بارداره شاغلم هستمادرشوهر من همش حرف میزداگه کاری داشتی بگو اگه غذا خواستی بگوووم ...

عزیزم مرسی از توضیحاتت ولی من چند تا کامنته بعدی توضیح دادم چرا اون حرفو زدم😑

آواکادو سایت🥑