2777
2789

۱ ساعت پیش انقدرررررر حالم بد بود.از سر شب حالم بد بود ولی ساعت ۱۱ به بعد فشارم هم افتاده بود شامم خورده بودم بالا آورده بودم دیشبم نخوابیدم 

مادر شوهرم و جاریم اینا هم شام خونمون بودن همینطور ریلکس نشسته بودن نمیرفتن که پاشم استراحت کنم

شوهرم گفت برو فلش کاریم رو بیار پاشدم که برم پخش زمین شدم😂😂😂همه جا دور سرم می‌چرخید یه لحظه همه چی سیاه شد دست و پاهام یخ حالم خرابببب همه رو تا مرز سکته بردم😂😂😂مادرشوهرم با شوهرم دعوااااا که مبمیری خودت کاراتو انجام بدی خجالت نمیکشی به زن حامله دستور میدی😂😂😂😂

آب قند ریختن حلقم همه چی بهم دادن خوردم بهتر شدم تا تخت خواب همراهیم کردن ظرفارو جمع کردن جاریم رفتن مادرشوهرم هم مونده که مراقب باشه یه موقع نصف شب چیزیم نشه(حالا یکی نیست بهش بگه خب تو که این چیزارو میدونی نرو مهمونی خونه زن باردار)😂😂😂 ا

آخه هروقت دعوتیم خونه جاریم مادرشوهرم میره کمکش غذا میزاره کارارو میکنه میگه اون بچه کوچیک داره.خب منم باردارم بدنم توان نداره بخدا شاغلم هستم 

اخیشششششش دراز کشیدم بخدا داشتم میمردم تروخدا میزید خونه زن باردار زود برید خونتون خیلی سخته آدم حالش بد میشه 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا خودت حالت بد شده ادب کجا بود

همون دیگه حالم بد شد فهمیدن از این کارا نکنن 

اصلا داشتم میمردم تا حالا انقدر حالم بد نبوده رومم نمیشد بگم حالم بده گفتم یه موقع فکر نکنن میگم پاشید برید 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

درکت میکنم منم باردار بودم نمی‌تونستم مدت طولانی بشینم یا کار کنم بد جوری اذیت و پا درد و کمردرد میشدم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا ادب بشم؟

بعدا عروس خودت باهات اینجوری رفتار کنه خوشت میاد😑

عزیزم من درکت میکنم بارداری ولی باید زنگ میزدی میگفتی مامان میشه بیای کمکم دست تنهام اونم نه نمیگفت بهت

من از الان هرچی میشه میگم باید بیاید کمک من نمیتونم🤣

عاشق مهمونیم هستم هرهفته با فامیلای خودم یا شوهر جمع میشیم دوران بارداریمم دوست دارم همینطوری بگذره

آواکادو سایت🥑                                                            

واقعا متاسفم برای کسایی ک‌خونه زن باردار میرن مهمونی وتوقع دارن بنده خدا دعوتشون کنه من زنداداشم بارداره ی بار فقط تولدش رفتم تازه خونشم تمیز کردم و برگشتم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

همون دیگه حالم بد شد فهمیدن از این کارا نکنن اصلا داشتم میمردم تا حالا انقدر حالم بد نبوده رومم نمیش ...

اره بی فکرن منم باردار بودم حتی تو استراحت مطلق میومدن مهمونی  

اره واقعا سخته

من خونواده شوهرم بدون دعوت نمیومدن

کلا بدون دعوت هیچ کس نمیاد خونم

خودم باید دعوتی بدم

حالا تو هم از این به بعد هی خودتو بزن به بی حالی 

وقتی بچه هم دنیا اومد هی خودتو بزن به گرفتاری