2777
2789

۱۸ سالمه ۱۰ ماهه بی اشتهایی دارم بعد غذا قفسه سینم میسوزه وسط غذا سیر میشم

۲۵ کیلو هم وزنم کم شده ۷۹ کیبو بودم شدم ۵۴ کیلو

بار اول که آندو دادم دکتر گفت زخم معده دیده شده با رفلاکس

یه مدت قرص های پنتوپرازول امپرازول لانزوپرازول فاموتیدین دومپریدون خوردم ولی خوب نشدم

یه دکتر دیگه رفتم میگه چون بدنت به قرص ها پاسخ نداده یه آندوسکوپی دیگه بده برای رد بیماری های بدخیم و سرطان

من آندوسکوپی قبل خیلی اذیت شدم بعدش خیلی سرگیجه داشتم

الان دوباره به نظرتون آندو بدم یا نه؟

تو فامیلمون هم سابقه سرطان معده داریم متاسفانه

عمم و مادربزرگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم چیزیت نیس عزیزم نگران نباش

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

عزیزم‌نترس گاهی مجدد آندو میکنن که وضعیت و بسنجند. خودم مجدد باید آندو بدم.‌همه لاغری ها ربطی به سرطان نداره. مثلا اگه سلیاک باشی خوب لاغر میشی. الان من تاپیک زدم یکی اومد نوشت که کلی لاغر شده بوده بعد که آندو داده متوجه شده گلوتن حساسه معده اش