2777
2789

بله ولي انقد ك حس بدبختي منتقل كردي توي كامنتات  از زندگيشون همچين حسي دريافت نميكنم 

خبر ندارم خودشون نخاستن يا نشده و ديگه سن بارداري خانم هم داره ميگذره 

دو تا هم بودن ك مشكل داشتن و سالها نميشد و وقتي شد شوهره فوت شد 

يكي شون بچه نوزاد بود و اون يكي زنه در حال استراحت اي وي اف بود چند روز اولش بود ك اينهمه سال نميگرفت و از شانس همون دفعه ك شوهرش فوت شد گرفت با وجودي ك ديگه استراحتم نداشت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه زوج هستن که خانومه باردار میشه اما بچه تو شکمش میمیره یا بدنیا میاد بعد میمیره ۱۰ بار باردار شد اونم تا ۶ ماهگی و بیشتر و حتی زایمان میرسید . کلی دکتر رفت کلی دعا و اینا اینقدر پول خرج کرد حتی یه دکتر که خیلی حرفه ایه و خیلیا رو باردار کرده بهش گفته ۲۵درصد احتمال هست که تو بچه تو شکمت بمونه. حالا از دو سه سال پیش روضه حضرت فاطمه تو همین روزا درست میکرد که خدارو شکر الان یه دختر چند ماهه داره . حتی ناخواسته باردار شده بود. اون قبلیا رو خودش اقدام میکرد نمیموندن

اینقدر دعا کردم اینقدر نذر کردم اینقد توسل کردم هیچی به هیچی همش دروغه خدا هیچوقت منو ندید نمیدونی چ ...

عزیزم حتما حتما برو یوگا ، به ذهنت آرامش میده و باردار میشی

من سال ۸۸ ازدواج کردم سال ۹۳ زایمان زودرس گزفتم بخاطر یک بیمار نادر کبدی و فاکتورهای ناقص خونی

بچم زنده نموند

تمام پزشکان متخصص مرا از بارداری منع کردند بخاطر بیماری ام

الانم بچه ندارم بعد از ۱۶ سال زندگی

تمام قامیل شوهرم و خودم همگی سه تا سه تا بچه دارند 

برادر زاده ام که از من ۸ سال کوچکتره بهمن ماه بچه اش به دنیا میاد

نگاه تلخ دیگران حرف های سرد دیگران ترحم زخم زبان همه را دیده و شنیده ام 

حتی رحم اجاره ای هم جوابگو نبود بخاطر اختلالات فلکتورهای خونیم

اللنم همسرم معتاد بیکار عصبی و افسرده است

زندگی پوچ و بی هدفی دارم

انقدی بدم میاد ازشون مخصوصا یه پیرمرد کثافت دوست پدرشوهرم گفته بود اون دونفر اجاقشون،کوره من همسرم ر ...

اگه به جای جاریای من بودی چکار میکردی هیچکدوم ندارن یکیشون ۲۲ ساله ازدواج کرده یکیشون ۸ ساله یکیشونم دو ساله 

من خودمم بعد از ده سال دخترم اومد

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بله خودم. بعد دوسال دوا و درمون الان دخترم کنارم خوابیده از دل درد گریه میکنه.خدارو هزار بار شکر میکنم بابت هدیه ای که بهم داده ولی بعد دنیا اومدن بچه رابطم با شوهرم کلا بهم ریخت دیگه اصلا دوسش ندارم بهشم بارها گفتم

ما بچه نیاوردیم،نمیدونم‌ مسله ای داریم یا نه ،کلا امتحانم نکردیم،ده سالم هست ازدواج کردیم، برادرشوه ...

جاری دیگه ایم داری که بچه دار شده باشه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چندسالته عزیزم مشکلتون چیه...من اونایی که دلم رو شکوندن هیچ وقت نمیبخشم ...ولی میخوام دیگه از فکر بچ ...

۳۴سالمه .

مشکلمون مورفولوژی۲درصد و دی اف ای ۴۳ و سیستم ایمنی خودم ....

عزیزدلم نبخش ولی رها کن ،به خدا بگو خدایا اگه کسی حرفی زد و همینجوری بی هوا گفت ازش میگذرم ولی اگه کسی ازعمد گفت و هدفش تخریب من یا حس برتری انتقال دادن بود واگذارش میکنم ب خودت و میخوام خودت اونطور که میدونی تنبیهش کنی ...

اگه همه راه هارو رفتی و نشد دیگه بیخیال شو ،باور کن خدا بهتر صلاح میدونه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....