2777
2789
نمی دونم دوستم میگه گفتن شوهره اسپرم ش ضعیفه پسرخاله م هم چندبار عمل شده تو بچگی انگار شینگولش فرو ر ...

ربطی نداره ، به حجم و تعداد و حرکت اسپرم ها ربط داره ، اگر واریکوسل باشه اسپرم از همه جهت ضعیف میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقااا توروخداااا چیزی رو به زور نخواین از خدا 

ببین من سر دومی که نمی دونستم باردارم 

دو روز قبل اینکه متوجه بشم دوستم گفت بیا برو درمان کن 

منم گفتم نمی رم خدا اگه قدرت شو داره چرا خودش و بهم نشون نمیدههعع 

دوستم گفت کفر نگو من گفتم ولم کن ..‌

خدا شاهده دو روز بعد با خونریزی وحشتناک راهی بیمارستان شدم . فکر کردم پریودم ، اون جا تا معاینه کردن گفتن بارداری داره سقط میشه . اون لحظه قیافه من و از تعجب 

سه ماهم بود . چون پریود میشدم متوجه نمی‌شدم 

خدا خودش و بهم ثابت کرد ، قدرت شو نشون داد 

حالا مصلحت نیست 

اون و من و شما نمی دونیم 

حضوری ان نوبتاش؟یا تلفنی هم میده؟

من سه سال پیش رفتم تلفنی بود ولی هرچی زنگ میزدم نمیشد یروز صبح خیلی زود رفتم نوبت گرفتم ،دکترنقشینه نبودن دستیاراشون بودن منم میخواستم خود خانم دکترو ببینم ورفتم تومطبشون اما ای وی اف همون بیمارستان بهشتی واسم انجام دادن

بله من بچه دارنشدم زندگی عاشقش بود ازهم پاشید چی مبشدخدا بچه ای به من میدادخدامیدونست من عاشق زندگیم هستم چقدرالتماسش کردم الان من موندم یک پلاستیک. قرص اعصاب مادرشوهرم میگفت خداببین به گربه ها بچه میده به تونمیده 🥺من 16ازدواج. کردم39سالگی طلاق گرفتم. فقط منتظرخداهستم شوهرم اززن دوم. بچه دارنشه 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
شوهرم اصلا تو این مدت هیچی حرف بهم نگفته همیشه دلداریم ااده....ولی گاهی اوقات ناراحته من خودم حس میک ...

ببین اسی تو چون نداری برات بزرگ شده طبیعت بشر همینه 

همه همینطورن اونیم که پول نداره آدم پولدار براش چیز عجیبیه

ولی شوهر پول خونه زیبایی همه چی داشته باشی باز آدم پلید از راه دیگه آزارت میده 

اینا آزارت میدن دل میشکونن نه که چون تو واقعا بچه نداری چون دلشون هنوز خنک نشده والا برای اونا بچه داشتن و نداشتن تو چه توفیری داره قراره چراغ خونه اونا بشه ؟؟

بچه هم داشته باشی چرا زشته چرا چاقه چرا درس نمیخونه چرا پول ندارید خرجش کنید 

چرا ازدواج نمیکنه چرا پول در نمیاره چرا ناخلفه

داستان آدم ها هیچ وقت تموم نمیشه پس بیخودی خودت رو عذاب نده 

ی جوری آه و ناله کردی انگار مالک دنیا هستی اونم جاودانه 🤣

نمیدونم چرا انقد از ای وی اف وحشت دارین

من ۱۴ سال کوچیکتر از شمام تو همین پروسه هستم

همه ی مراحل و با توکل بخدا پیش رفتم و هیچ سختی نداره بنظرم.چون نتیجش برام شیرینه 

اینم ی جور درمانه دیگه

این ماه هم توکل بخدا اولین انتقالمه 

دعا کنین مثبت بشم💚

چرا راجع به خودت اینطوری حرف میزنی، توکل به خدا کن، خودتو نباز، نذر کن

اینقدر دعا کردم 

اینقدر نذر کردم اینقد توسل کردم 

هیچی به هیچی همش دروغه خدا هیچوقت منو ندید نمیدونی چقدر زخم زبون شنیدن بده 

اینقدر دعا کردم اینقدر نذر کردم اینقد توسل کردم هیچی به هیچی همش دروغه خدا هیچوقت منو ندید نمیدونی چ ...

اتفاقا خیلی زخم زبون شنیدم ولی سپردم به خدا، بچه همه چیز نیست

آره مشکل از مته دیگه از بس رفتیم دکتر و اومدیم خسته شده دعا کنین بمیرم همین امشب همه چی تموم بشه خیل ...

الهی بگردم.این چه حرفیه خدا نکنه.الهی خدا جواب دل شکستتو بده عزیزم نذر کن نی نی اومد بغلت برو حرم امام رضا نونو ماست تقسیم کن سریع جواب میگیری

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤