2777
2789
طبیعی باردار شدی....من تنبلی تخمدان دارم از خودم حالم بهم میخوره

کلینیک مام دکتر فرحناز زندی هستن.اونجارو امتحان کن.یکی از همکارم ۲سال بود باردار نمیشد دوسه ماه ازش مشاوره گرفت اونم بصوذت انلاین.داروهاشو مصرف کرد و الان ۶هفته س.اگه تهرانی یسر برو پیشش قول میدم ضرر نمیکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

تنبلی سدید همسرم اسپرم ضعیف

ی دکتر میشناسم خیلی خوبه سهیلا انصاری پور مطبش تهران 

شهران

هر کس پیشش رفته نتیجه دیده با همسرت تونستی حتما وقت بخیر برو اینترنتی هم میتونی وقت بگیری.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دکتر میشناسم خیلی خوبه سهیلا انصاری پور مطبش تهران شهرانهر کس پیشش رفته نتیجه دیده با همسرت تونستی ...

من تو شهر خودمون ای وی اف رو شروع کردم منتظرم پریود بشم دارو بخورم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من بعد ۱۲ سال انتظار تازه باردار شدم. خیلی درکت می کنم.. پیر شدم توی این مسیراینکه بچه بخوای و نشه س ...

ای وی اف کردی ...چندسالتونه....

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

داداشم 💔اطراف من زیاد بوده پسر عمم بعد هیفده سال بچه دار شد پسر خالم بعد دوازده سال داداشم الان پنج شیش سال میگذره ان شالله خدا هم به شما هم داداش من نینی بده 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
من تو شهر خودمون ای وی اف رو شروع کردم منتظرم پریود بشم دارو بخورم

خوب خداروشکر حتما نتیجه میبینی.

من از چله زیارت عاشورا به روش حق شناس دوبار حاجت گرفتم.اگه تونستی انجام بده همه مواردش هم رعایت کن.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

اگر بتونی همسرتو راضی کنی بچه ای رو به سرپرستی بگیرید خیلی براتون برکات داره من چند نفرو همینجوری شنیدم که بعد از به سرپرستی گرفتن خانومه حامله شده انگار وجود اون بچه یتیم باعث شده اون گره باز بشه .

مشکلتون چی بود؟درمان کردین یا همینطوری؟

ما مشکل حادی نداشتیم یه تنبلی تخمدان ساده بود و همسرم گاهی شرایطش خوب بود گاهی ضعیف میشد. ولی به مرور زمان و گذر سالها، بدنمون ضعیف تر شد. حالا اسپرم همسرم شکل نرمال نداشت و منم یه لوله و تخمدانم رو از دست دادم.. 

ما آی وی اف کردیم و دو سال طول کشید تا به انتقال رسیدیم ولی با اولین انتقال مثبت شدم.