سلام. من صفحات رو نخوندم و فقط نظر شخصی م رو به شما میگم امیدوارم که مفید باشه.
در حال حاضر زوج های زیادی رو هممون سراغ داریم که خودخواسته بچه دار نمیشن. به نظر من که خیلی هم خوشن و از زندگیشون نهایت لذت رو میبرن. تمام وقتشون پولشون رو جوری که دلشون میخواد صرف می کنن.
ولی خب یه سری ها هم هستن که دوس دارن بچه داشته باشن و حالا ممکنه مشکلی وجود داشته باشه. من خودم به سختی بچه دار شدم و راستش رو بخواین اون زمان انگیزم بستن دهن اطرافیان مثلا دلسوز بود! خدا عنایت کرد و بهم بچه داد. ولی درگیر یه سری مشکلاتی شدم که قبلا هرگز نداشتم و انقدر هم عمیق نبود.
مادر و پدر شدن خیلی سخت تر از اونیه که به نظر می رسه. یه جورایی شما تا اخر عمر درگیر مشکلات و دغدغه های یک انسان دیگه میشی. هیچ جوری هم نمی تونی شونه خالی کنی چون خودت به دنیا آوردیش!
اگر خودتون دوست دارین بچه داشته باشین که براش تلاش کنید و انشالله خدا هم نعمت خوب بهتون بده ولی اگر به خاطر حرف دیگران میخواین اینکار رو انجام بدین لطفا بیخیال شید! و با قاطعیت جوابشون رو بدید که دوست ندارید بچه داشته باشید! چون همین دیگران که الان براتون نسخه میپیچن و حتی وعده و عید میدن بعدا کاملا بی تفاوت رفتار می کنن و میگن بچه خودتونه! هیچ دغدغه ای هم جز مشکلات خودشون ندارن.