2777
2789
حرف مردم فامیل رو چی میکنید....من فراریم از فامیل

به فامیل چه ربطی داره من پیش خیلی ها گفتم این تصبمم شخصیه به هیچکس مربووط نیست فامیل حرف مفت زیاد میزنه تنها کسی که میتونه تصمیم گیرنده باشه زن و شوهرن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چشمنگران نباش مطمئن باش خدا میخواد و میشه توام برای ازدواج من دعا کن برای ازدواج همه مجردان به ویژه ...

انشالله یه بخت خوب بزودی سر راهت قرار میگیره...ما بیست تا توی یه کلاس بودیم همه ازدواج کردیم یکی از همکلاسی ها تا همین چندماه پیش مجرد بود اونم یه پسر خوب اومد خواستگاریش میخوام بگم ناامید نباش. الانم داره جهاز میخره

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رنج و غصه عزیز دلممنم سالها ناباروری کشیدممی‌دونم سخته ولی ذره ای اون رنجی که میگید نکشیدمچون قب ...

اخه نمیدونی چقدر جاری های سمی دارم‌.‌‌‌‌..چقد خانواده همسرم با این که تحصیل کرده هستن فقط بچه بیاری یعنی زندگی داری....در عیر این صورت بدبختی 

به فامیل چه ربطی داره من پیش خیلی ها گفتم این تصبمم شخصیه به هیچکس مربووط نیست فامیل حرف مفت زیاد می ...

حرف مفت خیلی شنیدم ولی سپردم دست خدا جوابشونو

انشالله یه بخت خوب بزودی سر راهت قرار میگیره...ما بیست تا توی یه کلاس بودیم همه ازدواج کردیم یکی از ...

عزیزمی ممنونم از دل گرمیت  چه خوب 

الهی همتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشید

منم تا دیر نشده قسمتم شه

قسمت همه مجردا انشاالله به ویژه اونا که ممکنه دیر شده باشه و ناامید باشن 

ممنونم ازت گلی 

دعات می کنم توکلت بخدا

اخه نمیدونی چقدر جاری های سمی دارم‌.‌‌‌‌..چقد خانواده همسرم با این که تحصیل کرده هستن فقط بچه بیاری ...

این حرفا همه جا هست 

محل نده من اطرافم خیلی بود خیلی تقریبا هر خانواده یکی ولی همشون باردار شدن به لطف خدا 

اخه نمیدونی چقدر جاری های سمی دارم‌.‌‌‌‌..چقد خانواده همسرم با این که تحصیل کرده هستن فقط بچه بیاری ...

خب تو ایران اکثر خانواده ها همینن

مال منم بودن

ولی میگم چون من خیلی سر اون موضوع عذاب کشیدم سر بچه گفتم نمیخام خدایا هرچی خودت صلاح بدونی هر وقت خودت بخوای فقط سالم و صالح باشه 

اصلا بقیه مهم نباشه برات

به خودت برس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اینا که اینطوری تا آخر بدون بچه میمونن درک نمیکنمخب برید از بهزیستی بیارید یا رحم اجاره و تخمک اجاره ...

اتفاقا اقاهه ی آدم مظلوم بود با اینکه چندین بار رفتن آزمایش دادن و ...مشخص شد بنده خدا خانمه مشکل داره با این حال خانمه بالا زور بود حرف حرفه خانمه بود

خواهر من ۳ بار آی وی اف کرده رحم اجاره میکنه منفی میشه دفعه ۴ میخواد اقدام کنه بلاخره میشه یا نه

ن اینبارم نمیشه -خدا دامنشو سبز کنه بزودی انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. من صفحات رو نخوندم و فقط نظر شخصی م رو به شما میگم امیدوارم که مفید باشه.

در حال حاضر زوج های زیادی رو هممون سراغ داریم که خودخواسته بچه دار نمیشن. به نظر من که خیلی هم خوشن و از زندگیشون نهایت لذت رو میبرن. تمام وقتشون پولشون رو جوری که دلشون میخواد صرف می کنن. 

ولی خب یه سری ها هم هستن که دوس دارن بچه داشته باشن و حالا ممکنه مشکلی وجود داشته باشه. من خودم به سختی بچه دار شدم و راستش رو بخواین اون زمان انگیزم بستن دهن اطرافیان مثلا دلسوز بود! خدا عنایت کرد و بهم بچه داد. ولی درگیر یه سری مشکلاتی شدم که قبلا هرگز نداشتم و انقدر هم عمیق نبود.

مادر و پدر شدن خیلی سخت تر از اونیه که به نظر می رسه. یه جورایی شما تا اخر عمر درگیر مشکلات و دغدغه های یک انسان دیگه میشی. هیچ جوری هم نمی تونی شونه خالی کنی چون خودت به دنیا آوردیش!

اگر خودتون دوست دارین بچه داشته باشین که براش تلاش کنید و انشالله خدا هم نعمت خوب بهتون بده ولی اگر به خاطر حرف دیگران میخواین اینکار رو انجام بدین لطفا بیخیال شید! و با قاطعیت جوابشون رو بدید که دوست ندارید بچه داشته باشید! چون همین دیگران که الان براتون نسخه میپیچن و حتی وعده و عید میدن بعدا کاملا بی تفاوت رفتار می کنن و میگن بچه خودتونه! هیچ دغدغه ای هم جز مشکلات خودشون ندارن.