2777
2789
اطرافیان امان از اطرافیان

ولی من ب شوخی ج میدم 🤣🤣یبار یکی هی میگفت بیاریداینا شوهر منم گفت بهزیستی اشنا دارید بریم بیاریم 

بعدهمون طرف بمن گفت چرا شوهرت اینجوری میگه انرژی بر میگرده بهتون من گفتم چه ب من چ کسه دیگ این حرف رو نزنیدشاید من واقعا بچه میخام و نمیشه شما ناخاسته دل منو میشکونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عجیبه تاپیک اسی انگار از عهد قاجار داره مینویسه معلومه اطرافیانش از جمله شوهرش اذیتش میکنن والا ...

شوهرم اصلا تو این مدت هیچی حرف بهم نگفته همیشه دلداریم ااده....ولی گاهی اوقات ناراحته من خودم حس میکنم....اطرافیان خیلی دلمو شکوندن

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

استارتر عزیزم بیا بغلم دختر🫂💔❤️ منم۱۶ساله ازدواج کردم و ندارم ولی قشنگم حیف تو و زندگیت نیست که حر ...

منم گاهی به این مطلب فکر کردم. البته عقیده دارم دنیا واسه همه آدم‌هاست، چه مجرد، چه با بچه چه بی بچه

میگم بنظرتون کسی گه شوهرش مشگل داشته باشه یا زنش مشکل داشته یاشه  وبچه دار نشن؛آیا اون طرف مقابل که باهاش زندگی میکنه ثواب میکنه؟؟؟

اصلا همچنین کاری اجری داره

یا فردا روز میگن مثل بقیه بچه میخواستی میرفتی با یگی دیگه ازدواج میکردی

من دیدم یه بچه به سرپرستی گرفتن از نوزادی و الان بزرگ شده بلای جونشونه ولی خب باهاش میسازن حتی بهش ن ...

زیاد معلوم نمیشه همه که بجه دار میشن نمی دونن آینده قراره چی بشه چه بچه خودت یاشع چه به سرپرستی بگیری بچه که نا اهل باشه سخته خیلی سخته برادر منم پدر مادر رو مخصوصا مادرم رو خیلی اذیت کرده دلشو خون کرده از کجا می دونست مادرم قراره اینجوری بشه ؟یکی دوبار مادرم به زبونش آورد اگه میدونستم به دنیاش نمیاوردم 

خانومایی که مشکل باروری دارین یا تو اطرافیانتون کسی رو میشناسین

من یه کانال رو تو ایتا سراغ دارم مال یه خانم دکتر به اسم آزیتا کبیری

یه دوره ایی رو رایگان گذاشته به صورت صوت تو کانالش در مورد نازایی 

خیلی ها بودن که با رعایت یه سری نکات از همین صحبتا بعد چند سال باردار شدن 

گوش کردنش ضرر نداره امتحان کنید 

نمیزاره لینک بزارم سرچ کنید پیدا میشه 

خودش خوبه الان مریضیش درمان شد

آره شکر خدا مریضیش خوب شد اصلا از بعد اون عمل خیلی سرحال شد چون خونریزیای شدید داتو بی جونو حال شده بود اما الان خوبه شوهرشم مرد خوبیه زندگیشون خوبه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

من بعد ۱۲ سال انتظار تازه باردار شدم. 

خیلی درکت می کنم.. پیر شدم توی این مسیر

اینکه بچه بخوای و نشه سخته

اینکه حرف بشنوی و نتونی چیزی بگی سخته

بارها و بارها دلم شکست،  گریه کردم، ضجه زدم نشد که نشد.. اما اما حالا که شده می فهمم خدا چقدر زمان بندیش درست بود.. اگه زودتر بهم داده بود حالا زندگیم این شکلی نبود.  کمی از حکمت هاشو فهمیدم و خداروشکر می کنم