2777
2789
بله یه مدت هم درموردمون همه فامیل وآشناهاعیب میکردن تا یه نفر دیگه ازدواج میکرد دیگه ما فراموش شدیم

اره چون منم دیدم کسی باردار شده دعواش کردن اما شوهر خیلی مهمه پشت آدم باشه 

شوهر من بد اخلاق ولی تو این چیزا پشتمه میگه بچه خودمه دوست داشتم الان بیارم!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم هست ۱۸ سالگی باردار شدم من

الهی عزیزم ۱۸ سال  ماشالله        ولی دیگه     بهش فکر نکن  ببین به این فکر کن وقتی در اینده  کنار بچت راه  میری    اصلا نمیخوره بچت باشه      انشالله  نامدار بشه  انشالله  سلامت باشید      عزیزم     تو جوانی و با حوصله بچتو بزرگ میکنی

اطرافیانمون اذیت میکنن برای من شما اذیت نیستی از این بابت منم ۹ سال گذشته بچه نیاوردم

اطرافیان هزینه های تا ۵ سالگی شو بدن بعد اذیت گنن.زبون داشته باش.

همه چی خوب میشه تلاش کن 

من مجرد تو این تاپیک چیکار میکنم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍