2777
2789
یه سوالی از شما خانوما بپرسم من عاشق بچماا یعنی خیلی دوست دارم بچه داشته باشم ولی وقتی به شیردادن فک ...

من اینجوری بودم الان ک بچه دارم و شیرخشکی شده با خودم میگم بخاطر طرز تفکرمه شیردادن ب بچه واقعا لذت داره هم تو حامی اون میشی هم اون حامی تو میشه ... خیلی کوچولوعه ولی با شیرخوردنش بهت میگه دمت گرم مامان خوبی هستی! 😁🥰 من فکر کنم کلا سر جمع دو هفته شیر خودم رو دادم و خیلی غصه دارم و الان ک داره بچم سه ماهش پر میشع هنووووز دنبال سینه مادره با اینکه کاملا شبرخشکی شده و این برای من درد بزرگی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ ساله ازدواج کردم اصلا دلم بچه نمیخواد کامنت هارو خوندم خیلی تعجب کردم ، میترسم سنم بره بالا و ...

قطعا پشیمون میشی 

و قبل اومدن بچه سعی کن کمالگرایی ات رو درمان کنی چون هم خودت ادیت میشی هم بچه 

۳ سال بعد

الان ۸ سال میگزره دوتا دادم شیر ب شیر شدن فندق هام

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

یهو نداره ادم عاقل جلوگیری بلده

بچه ای ک با وجود آی یودی بدنیا میاد رو چیکار میشه کرد؟ دیگ جلوگیری سفت و سختتر ازاین؟ چیزی ک خدا بخاد، هیچ بنده ای نمیتونه مانعش بشه گلم قضاوت کار خوبی نیست

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

۱۰ ماه بعد عروسی اقدام کردیم دوماه بعدش باردار شدم دقیق یکسال بعد عروسی پسرم باردار شدم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بهتره بگی قبل از ازدواج چون من چندماه قبل از اینکه مراسم جشن عروسی بگیریم با داربودم والان ۲تابچه د ...

یعنی تو نامزدی؟ 

خانواده بدشون نیومد؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ای ک با وجود آی یودی بدنیا میاد رو چیکار میشه کرد؟ دیگ جلوگیری سفت و سختتر ازاین؟ چیزی ک خدا بخا ...

خوارد منم پسرش با آی یودیت شد

یعنی تو نامزدی؟ خانواده بدشون نیومد؟

بله یه مدت هم درموردمون همه فامیل وآشناهاعیب میکردن تا یه نفر دیگه ازدواج میکرد دیگه ما فراموش شدیم

توبگوطلاست وقتی از چشم افتادقاطی آشغالاس