کسی به تو و خانوادت نمیگه که چرا بارداری نمیشی؟من یک سال و نیمه همه ازم انتظار دارن(چون بقیه تازه عر ...
اوایل همه خواب میدیدن که بچه دار شدم ! الان دیگه نه عادی شده براشون اما جاریم بچه اورده الان باز ذوم کردن رو من همش میگن ایشالا بعدی تو 😐
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم دریت میگی ولی خوب اینم بد نیس تو جوانی بچه دار شدی اختلاف سنت با بچتم کنه حو ...
اینم هست
۱۸ سالگی باردار شدم من
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
در کنار درمان فعالیت هم داشته باش جوری که حواست به درمان و اقدام نباشه
ورزش و رقص تند هم موثره
من پیاده روی میرفتم یه ساعت
ان شاالله به زودی زود خبرای خوب میدی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اگه سنت پایین هست وقت داری هنوز. اما من ۴۳ سالم هست دیگه از سنم گذشته حوصله بچه کوچیک ندارم . پشیمونم نیستم بچه ندارم با این اوضاع و احوال احساس میکنم خودمم زیادیم چ برسه اینکه ی بچه طفل معصوم رو بیارم ب این دنیای بی رحم