2777
2789
عنوان

به بچه دو و نیم ساله پاچه ی خالی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 27 پست
وای فدای اون جوجو بشم، یه دختر ناز تپلی البته نه خیلی، با موهای کوتاه صاف که جلوی موهاش رو جمع کرده ...

خیلییی ایده آل بود 

خیلیی تپله سخت راه میره . موهاش شلخته ست و حالت دار . الانم چون مامانم نیست  گریه میکنه جیغ میزنه قاشق پرت میکنه همزمان مادر بزرگم لقمه میذاره دهنش 

یه چیز عجیبی درست کرده نه ادویه داره نه حتی نمک داره بوی بد میده یخ هم کرده

ببین ب قول خودت تو خونه هرچی غذا بهش میدین نمیخوره ولی این کله پاچه بد مزه با کیف خورده پس اون بچه با مزه غذا مشکلی نداره . شما از مادر بزرگت بخاطر ی چیزی دیگه عصبانی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی ایده آل بود خیلیی تپله سخت راه میره . موهاش شلخته ست و حالت دار . الانم چون مامانم نیست گریه ...

فداش فداش، راستش همونجور که توصیف کردم واقعا جلوی چشمم هست، یه دختر با همون شمایل که داره غذا میخوره و اخم هم داره، ان شاءالله مامانت زودتر خوب بشه بیاد خونه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
عزیزم بااین چیزا نمیشه رژیم رو رعایت کنه. سعی کنید مواد مفیدو حذف نکنید کربوهیدراتو حذف کنید

عزیزم بچه ۲.۵ ساله برای سلامتی رژیم داره و زیر نظر دکتره آدم بزرگ نیست بگیم قند رو خود سر حذف کن که

عزیزم بچه ۲.۵ ساله برای سلامتی رژیم داره و زیر نظر دکتره آدم بزرگ نیست بگیم قند رو خود سر حذف کن که

نه منظورم مثلا تنقلات و این چیزاس 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلییی ایده آل بود خیلیی تپله سخت راه میره . موهاش شلخته ست و حالت دار . الانم چون مامانم نیست گریه ...

مامانت کادر درمانه یا خدایی نکرده بخاطر مریضی بیمارستانه؟

چاقی تو بچگی خیلی خطرناکه یکی تو آشنایان ما از بچگی چاق بود الان ۱۵/۱۶ سالشه از ۴ سال پیش با کبد چرب مشکل داره و تحت درمانه

پیش دکتر تغذیه کودکان بردید؟اگ تو تهرانه دکترش معرفی میکنی

تهران نیستیم 

متخصص تغذیه رفته بهش برنامه هم داده ولی الان با برنامه متخصص غدد داره پیش میره