2777
2789

مادربزرگم خونه ماست . پاچه ی گاو رو به طرز افتضاحی پخته مزه خیلییی بدی میده داره به خواهرم میده . بچه دو و نیم سالشه اضافه وزن شدید داره دکتر بهش برنامه داده کلی منع غذایی داره  بهش میگم نده بد نگاهم میکنه . اینم مثل اسکول ها نشسته نون و پاچه یخ کرده میخوره.  حالا ما تو خونه بهش ناهار و شام میدیم با بی میلی میخوره یا بالا میاره . ریفلاکس داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بااین چیزا نمیشه رژیم رو رعایت کنه. سعی کنید مواد مفیدو حذف نکنید کربوهیدراتو حذف کنید

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پاچه دوست داره🤭🙅‍♀️

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وای فدای اون جوجو بشم، یه دختر ناز تپلی البته نه خیلی، با موهای کوتاه صاف که جلوی موهاش رو جمع کرده با چشمهای گرد و صورت یکم چرب بنظرم اومد که زل زده به شما و داره غذا میخوره و یه اخمی هم داره یعنی چیزی نگو میخوام غذام رو بخورم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر