2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14234 بازدید | 493 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه نجیبم مثل دختر امروزی نیستم

مردها دخترای امروزی که تحصیلکرده باشن مستقل باشن و به خودشون برسن و ترجیح میدن به دختر هایی که فقط دنبال یه مردن که باهاش پز بدن!

اینکه معیار نجابت یک دختر تو آرایش کردن و اینطور چیزها خلاصه میشد مال عهد قلقلک میرزاس

یا مردهای بی اعتماد به نفس و با فرهنگ پایین از زن های آویزون خوششون میاد 

ببخشید ولی بهتره از این رویا بیرون بیای

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

دختر خاله هاش بخصوص یکیشون خیلی فیلر میزنه و لاک و رژ و کرم زیاد مثل پروانه دورش می‌چرخه ولی من اصلا ...

من که ایشون رو نمیشناسم شاید این سادگی براش جذاب باشه شایدم کلا بدش بیاد از این مدل آدما

ولی شما ۳۰ سالتونه فک نمیکنی اگه بهت ذره ای حس داشت تا حالا میفهمیدی ؟

راستی آرایش نکردن و حرف نزدن و قانع بودن آپشن نیست اصلا خصوصا برای آدمی که از شهر خودش دو تا شهر اونور تر هم رفته باشه چه برسه کشور 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مردها دخترای امروزی که تحصیلکرده باشن مستقل باشن و به خودشون برسن و ترجیح میدن به دختر هایی که فقط د ...

ممنونم عزیزم بعضی حرفهات تلنگره درسته خب منم تلاشمو کردم خب درس خوندم ولی کار پیدا نکردم خونه نشین شدم 

وای خیلی خوشحالم منو یادت بود 😁😁😘😘😘🥰😍😍😍😍 سلامتی عزیزم من یه مدت سایت نبودم 😘 تو چه خبر ❤️

اخ اخ صفا نداشت

🥹😘😘 منم سلامتی یه روز حال بد ده روز حال خوش خداروشکر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من که ایشون رو نمیشناسم شاید این سادگی براش جذاب باشه شایدم کلا بدش بیاد از این مدل آدماولی شما ۳۰ س ...

نه تا حالا واکنشی نداشته من خیلی دعا کردم که بشه 

اتفاقا دخترای خارجی همه ساده و نچرالن

ممنونم عزیزم بعضی حرفهات تلنگره درسته خب منم تلاشمو کردم خب درس خوندم ولی کار پیدا نکردم خونه نشین ش ...

توصیه میکنم زیاد خونه تکونی

فکر و خیال آدم رو کلافه میکنه

ممنونم عزیزم بعضی حرفهات تلنگره درسته خب منم تلاشمو کردم خب درس خوندم ولی کار پیدا نکردم خونه نشین ش ...

مدرکت چیه تحصیلاتت چیه؟

برو تو فنی حرفه ای شهرتون دوره حسابداری ببین

الان اکثر شرکت ها عمده فروشی ها حسابدار میخوان برو کار کن

و بهتره به جای اینکه انقدر رویا بافی کنی که اره یه مرد با پورشه و خونه هزار متری و با دکتری و فلان دخترای همسطح خودشو ول میکنه و میاد بامن چون تو ذهن خودم من نجیبم به فکر پیشرفت خودت باشی

مطمئن باش زودتر به نتیجه میرسی

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

نه تا حالا واکنشی نداشته من خیلی دعا کردم که بشه اتفاقا دخترای خارجی همه ساده و نچرالن

ربطی به نچرال بودن نداره میگم برای کسی که دنیا دیده باشه اینکه آرایش کنی نکنی براش آپشن خاصی محسوب نمیشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خب کار بیرون نیست رفتم کار ولی پولی نداشت نرفتم ولی این اگه بیاد کلی ابرو و عزت و کلاس منو تو فامیل ...

فعلا که دعوتت هم نکردن

اصلا برفرض پسره از شما خوشش بیاد، با مادرش چیکار میکنی