2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11415 بازدید | 493 پست

حالا تلفن کشیدن نداشت که میخواستن زنگ میزدن معلومه مامانت خیلی ناراحت شده 

ولی فکرشو از سرت بیرون کن ایشون ابدا مال شما نیست جدی میگم فک کردی رمانه بری سمتش تا دختر خاله هاش نرفتن؟

اون اگه قصد ازدواج داشته باشه الان با همسر آینده تو رابطس

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کی بهتر از من قانع ؟ باور کن من تا حالا آرایش نکردم اصلا خیلی مغرورم با پسرا

حس میکنم سرکارمون گذاشتی!

آرایش نکردن معیار ازدواجه؟!اونم معیار پسری که تحصیلکرده اس خارج رفته و خانواده اش انقدر دوستش دارن که براش مهمونی میگیرن!

رمان زیاد نخون

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

عهههه به بههههههمعلومه که یادمه کلی با هم حرف زدیمدختر پر انرژییییی😁😁😁🥹چخبرااا

وای خیلی خوشحالم منو یادت بود 😁😁😘😘😘🥰😍😍😍😍 سلامتی عزیزم من یه مدت سایت نبودم 😘 تو چه خبر ❤️

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

حالا تلفن کشیدن نداشت که میخواستن زنگ میزدن معلومه مامانت خیلی ناراحت شده ولی فکرشو از سرت بیرون کن ...

دختر خاله هاش بخصوص یکیشون خیلی فیلر میزنه و لاک و رژ و کرم زیاد مثل پروانه دورش می‌چرخه ولی من اصلا آرایش نمیکنم و رو به پسرا نمی‌دم بنظرم منو ترجیح بده 

دختر خاله هاش بخصوص یکیشون خیلی فیلر میزنه و لاک و رژ و کرم زیاد مثل پروانه دورش می‌چرخه ولی من اصلا ...

چرا فکر میکنی با ارایش نکردن سر تر از بقیه ای ؟خنده داره

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.