من ادم بد دلی نیستم اصلا
ما نزدیک ده ساله ازدواج کردیم و بچع نداریم که مشکل هم از سمت شوهرمه البته معتقده کمشکل از منه!
خودم هم ۱۳ ساله شاغلم و اتفاقا کارم خیلی مردونه است
ولی تا حالا با هیچ کدوم از همکارای آقایی ک داشتم و دارم خارج ساعت کاری تماس غیر کاری نداشتم .هیچ وقت
حتی وقتی مجرد بودم
این خانم الان نزدیک هشت نه ماهه هر روز دقیقا بعد تایم کاری ب شوهرم زنگ میزنه و با هم حرف همکاراشون و رفتارای همکارا و.. رو میزنن
من چند بار ب شوهرم تذکر دادم و همش میگه نمیتونم جواب ندم و من دوست ندارم باهاش حرف بزنم و .... ولی خب موقع صحبت میبینم ک خود شوهرم هم خیلی از هم صحبتیش با اون خانم داره لذت میبره چون دغدغه های مشترک زیادی دارن در مورد همکارا و....
امروز باز موقع برگشتن این خانم زنگ زد ب همسرم و وقتی رسیدم بهش گفتم رابطه ی شما از همکاری ب نظرم خارج شده چون من این سطح رابطه رو حتی با ی همگار خانم هم تا حالا نداشتم
شروع کرد توجیح و اعتراض و ... ک حواسش ب زندگی هست و اهل خیانت نیست و.....
منم بهش گفتم هر کسی هم ک درگیر خیانت شده لزوما از اول با نیت خیانت رابطه رو شروع نکرده ک ،اخر رابطه ی شما دوتا هم خیانت تو ب زندگی مونه و از الان بگم ک این اتفاق بیفته من رهات میکنم قطعا
باز کلی دلیل چرت و پرت ردیف کرد و اصلا واقعا نفهمیدم چی گفت و بعدم قهر کرد!
شام اوردم صداش زدم بیاد گفت من کووفت بخوزم و... رفت تو اتاق
منم پیگیر نشدم دیگه ولی حسم میگه حدسم در مورد سطح رابطه شون درست بود و چون زدم ب هدف انقد ناراحت شده ! نمیدونم حالا درسته یا نه
چون من اصلا با داد و فریاد و لحن بد چیزی نگفتم و در کمال ارامش بهش گفتم ولی اون شروع کرد مغلطه و قهر کرد
نمیدونم واقعا.ب نظر شما این رابطه از حد نرمال کاری خارج نشده؟