2777
2789
عنوان

همکار خانم شوهرم هر روز بهش زنگ‌میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 51 پست
حس ت کاملا درسته، چون وقتی یکبار گفتی خوشم نمیاد هزارتا راه داشت که جوابش رو خارج ا تایم کار نده، را ...

دقیقا نظر خودمم همینه ک تا شوهرم نخواد تموم نمیشه و امروزم چون درست زدم ب هدف ک جا خورد زد ب داد و بیداد و قهر 

حتی بهم گفت میتونم بهت بگم دلم نمیخواد قطع کنم‌تماسامو و ب تو ج و... میخوای چی کار کنی .منم گفتم خب روند منم تو زندگی باهات قطعا عوض میشه و قهر کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نظر خودمم همینه ک تا شوهرم نخواد تموم نمیشه و امروزم چون درست زدم ب هدف ک جا خورد زد ب داد و ب ...

به قهرش بها نده، شده یک هفته قهر باشه بها نده

من کلا مخالف دعوا و بحت زن و شوهری و اینا هستم اما توو این زمینه بهت میگم بها نده، نه اینکه شما هم قهر کنی، جوری رفتار کن که خب من به عنوان زنش گفتم جواب تلفن همکارت رو نده و ایشون هم جواب نمیده و تماااام

ولی واقعا شوهرت هم تنش میخواره، شک نکن 

من یه همکار مرد متاهل هول دارم همش میگه شمارتون رو بدید ومن گوشی شرکت باهامه بهش میگم کاری دارید با گوشی شرکت تماس بگیرید 

به مدیرا و‌کساییکه توی شرکت شمارمو دارن گفتم فقط شمارمو به فلانی ندید

خیلی دلم برای خانمش میسوزه که چحوری باهاش سرمیکنه 

اگر همسرت یکم هم هول باشه من میفهمم چقدر عذاب میکشی از دستش

عزیز دلم چقدر شما باادب وصبوری!چن تا سوال؟تا قبل اینکه با این خانمه صمیمی بشه حست بهش چجوری بود؟عاشق ...

من اوایل زندگی مون خیلی ب شوهرم وابسته بودم و اون همش ازم فاصله میگرفت .بعد پنج سال درگیر کار و درسم شدم و رابطه مون ب ی تعادل رسید 

این دو سال اخیر هم خیلی دوستانه و محترمانه گذروندیم 

ی دعوای خیلی بد داشتیم ک من میخواستم جدا بشم و ب اصرار اون موندیم 

دوستش دارم ولی ن ب اندازه ی اوایل ولی خب همه جوره پشتش بودم همیشه از هر نظر و این یکی دوسال هم کنار هم واقعا ارامش داریم

اون خانم تا جایی ک شوهرم بهم‌گفته میدونه ک من از این تماسا خوشم‌نمیاد از روزی گ زنگ‌زد و صدای منو شن ...

یه کاری کن ازچشم همسرت بیفته .مثلا درباره کار زشت خانم های خاله زنک این مدلی غیر مستقیم بگو 

لایک نکنید .توروخدا 
دقیقا نظر خودمم همینه ک تا شوهرم نخواد تموم نمیشه و امروزم چون درست زدم ب هدف ک جا خورد زد ب داد و ب ...

دست از پیش گرفته نگران قهر نباش سریع دست بجنبون، محیط کار شوهرت میتونی بری به بهانه سر زدن؟

من یه همکار مرد متاهل هول دارم همش میگه شمارتون رو بدید ومن گوشی شرکت باهامه بهش میگم کاری دارید با ...

نه شوهر من هول نیست اصلااا.‌ب این مطمئنم کاملا 

این خانم مرتب زنگ‌میزنه و ول نمیکنه

حتما شوهره وا داده وگرنه اون خانوم یکی دوبار زنگ زد بی محلش میکرد حتما میرفت مقصر مرده

من نظر خودم اینه ک شوهرم مقصره و نمیدونم جرا همه میگن ب اون خانم بگم ! خب اصلا اون خانم تا وقتی از شوهر من روی خوش نبینه ک نمیتونه ادامه بده ب زنگ زدن! 

برم به اون چی بگم! شوهرم باید حد رابطه رو حفظ کنه و ب تعهدش پایبند باشه دیگه

من نظر خودم اینه ک شوهرم مقصره و نمیدونم جرا همه میگن ب اون خانم بگم ! خب اصلا اون خانم تا وقتی از ش ...

کاملا درست میگی اسی فقط اینجا باید به شوهرت فشار بیاری اصلا خودتو کوچیک نکن که بری سراغ زنه

بنظرم شده شوهرت رو بترسونی که مثلا اگه تو میتونی منم میتونم 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️