2777
2789
عنوان

می‌خوام خ کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 101 پست
خدا دروغه و گرنه تو‌ این همه سال یه نشونی میداد خدا نیست همش حرفه اگه بود بیست سال صدا زدن و زجه منو ...

منم یه روزایی مثل تو فکر میکردم مثل تو رفتار میکردم مغرور بودم سختیا روحمو کشته بود ولی یهو همه چی برام فرق کرد دقیقا از زمانی که شروع کردم دنبال خدا حقیقت گشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز سیاهی چیزی تعریف نکردم که

درسته ولی من حس خوبی نسبت بهت دارم. حس میکنم چند سال دیگه درست میشه همه چی

مادرت هم جدا نمیشه. غمت نباشه. خدا درست میکنه همه چیو

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
منم یه روزایی مثل تو فکر میکردم مثل تو رفتار میکردم مغرور بودم سختیا روحمو کشته بود ولی یهو همه چی ب ...

خدایی که کلی صداش زده باشی و جواب نداده باشه؟ 

خدایی که کلی نامه براش نوشته باشی ؟ 

کدوم خدا ؟؟؟

مگه میشه وجود نداشته باشه امکان نداره اصلا اینجوری فکرنکنمن از چندنفرم شنیدم میگفتن فلانی اومده به خ ...

من اون. دنیا دیدم دیدم که از یه قطعه سنگ به اندازه بند انگشت بود داشت آبشار می اومد این سنگا بین زمین بود که پر از چمن بود درختی که هم میوه داشت هم شکوفه باهم رنگا زنده بودن این شبیه این رنگا دنیا نبود سبزی بود که تو این دنیا نبود 

قیامتو دیدم دیدم ستاره ها از هم پاشیدن زلزله کل زمین گرفت 

دیدم که بردنم تو مکه چشامو بستن شروع کردم با جمع نماز خوندن هر دفعه که مارو میچرخوندن دور کعبه با اینکه نمیزاشتن چیزی ببینم ولی همه وجودم حس می‌کرد وارد آسمان ها دیگه میشدم هر چرخش میرفتم به آسمون بالاتر هرچقدر بالاتر میرفتم همه غما از بین میرفت همه چی پر از حس خوب بود هیچ غمی نبود اینا فقط بخشی از تجربه های منه

ببین عزیزم منطقی باش

اگه خودکشی کنی 100 درصد فرصت خوشبختی رو از خودت میگیری ولی اگه زنده بمونی ممکنه خوشبخت بشی یا نشی ( 50-50). 50 درصد کم نیست. هست؟

منم شکست و افسردگی رو تجربه کردم و درک میکنم. 

اون تاپیکم که نوشتم مربای آلبالو منو از مرگ حتمی نجات داد بخون. صفحه ی اول یا دومه

درسته ولی من حس خوبی نسبت بهت دارم. حس میکنم چند سال دیگه درست میشه همه چیمادرت هم جدا نمیشه. غمت نب ...

من چند ساله دیگه نمیتونم تحمل کنم 

مامانمم جدا نشه مشکل من حل نمیشه .

مشکل من فقط با مرگ بابام با نبودنش با نفس نکشیدنش حل میشه

خدایی که کلی صداش زده باشی و جواب نداده باشه؟ خدایی که کلی نامه براش نوشته باشی ؟ کدوم خدا ؟؟؟

تو از کجا میدونی جواب نداده اتفاقا منم همیشه میگفتم ولی خوشحالم سختیا کشیدم چون ارزش داشت به خدا رسیدم آرزو میکنم به خدا برسی 

خدایی که کلی صداش زده باشی و جواب نداده باشه؟ خدایی که کلی نامه براش نوشته باشی ؟ کدوم خدا ؟؟؟

اگه یبار حرف منو گوش کنی دنیات عوض میشه امشب وضو بگیر نماز شب بخون تا می تونی با خدا حرف بزن به هیچ مشکلی فکر نکن فقط شکرشو بگو تو نماز اگه معجزه نشد برات

من چند ساله دیگه نمیتونم تحمل کنم مامانمم جدا نشه مشکل من حل نمیشه .مشکل من فقط با مرگ بابام با نبود ...

میفهمم به هرحال تو هم حق داری هرکی دیگه بود همینطور مثل تو فکر میکرد...