2777
2789
عنوان

می‌خوام خ کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیزه همه چیز

ببین عزیزم راهش مردن نیست.

ای کاش من یه حقوقدان بودم و میتونستم کمکت کنم. ولی حتما از یک وکیل بپرس. اینجا وکیل داریم...

گلیم خودت رو از آب بکش بیرون.

الآن چند سالته؟ حتما قانون به شما حق میده و پدرت رو مجبور میکنه در قبال شما مسئول باشه، نفقه بپردازه و... اگر مادرتون هم جدا شد، میتونید برید باهاش زندگی کنید. تو و خواهرت

شما به خاطر اینکه بد سرپرست هستید، توی این جامعه کلی حق و حقوق دارید فقط باید اینو ثابت کنید که واقعا بد سرپرستید. با اعتیاد پدرت و خودکشی خواهرت و... دیگه من نمیدونم خودت بهتر میدونی.

پس خودت رو نباز و بذار اگه قراره بمیری، ایستاده بمیری نه با خودکشی.

از همین امشب شروع کن. تحقیق کن ببین چطوری میتونی ازش شکایت کنی بابت رفتارش

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
عزیزم همه چی با دعا درست نمیشه واقعاباید راه های دیگه رو هم امتحان کنه

دعا خیلیی چیزا عوض میکنه گلم 

یه روزی یه زنی میره سمت حضرت موسی میگه بچه دار نمیشم حضرت موسی میگه برو زن تو هیچ وقت فرزند به دنیا نمیاری این زن هر ساله میره باز همین جواب میشنونه چند سال میگذره حضرت موسی میبنه این زن بچه دار شده به خدا میگه این که فرزند تو طالعش نبود خدا میگه این زن هر وقت تو گفتی بهش بچه دار نمیشی منو رحمان خوند منم نتونستم نا امیدش کنم 

خود من به خاطر نماز دعا واقعا زندگیم از این رو به اون رو شد

نمیشه زرنگ تر و حروم زاده تر از این حرفهاس

میشه 

فقط باید از یه وکیل بپرسی

فعلا از هوش مصنوعی بپرس. مطمئن باش میشه

هر چقدر هم بدجنس باشه مقابل قانون نمیتونه کاری بکنه. اصلا هیچ وقت به شما پول میده؟ پول میزنه به حسابتون؟

دعا خیلیی چیزا عوض میکنه گلم یه روزی یه زنی میره سمت حضرت موسی میگه بچه دار نمیشم حضرت موسی میگه برو ...

درسته عزیزم ولی اگه همه چیز با دعا درست میشد، دیگه لازم نبود موشک و... بسازیم. موقع جنگ ها میشد با دعا همه چیو درست کرد. 

به نظرم استارتر باید قانونی وارد عمل بشه

درسته عزیزم ولی اگه همه چیز با دعا درست میشد، دیگه لازم نبود موشک و... بسازیم. موقع جنگ ها میشد با د ...

درسته انسان باید تلاش کنه ولی نباید به خدا کفر بگه یا از خدا دور بشه انشالله مشکل استاتر حل بشه استاتر باید بگرده دنبال راه حل