2777
2789
عنوان

بیاید یکی ازفامیلا بازن بچه میگن زن دوم گرفته😢

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
انگار سوراخ پربازدید رو پیدا کردن همه از زن دوم میگن قبلا کم بود تو سایت

بگو قبلاً کم بود توجامعه ...سایت به درک.  پربازیدمیخوام چیکار شام نذاشتم باید برم بیکارم مگه خواهر

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه زن دومیه زشت تر از زن اولم هس

نمیدونم ندیدمش ک

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
زن دومیا پلنگنزن اولیا معصوم

اره این اولی که نچرال بود دومی روندیدم

حالا چی میخای بزاری

والا ته چین مرغ خوردیم ساعت سه.  حالا میگم کباب درست کنم بعد میگم نه بگم شوهرم فلافل بگیره. اه. اصن کاش مثلا مامانم یه دیگ اش رشته با دوغ درست میکرد می‌گفت ببربراشام😬🤣

نووش جان آخ آره آش میچسبه

قربونت برم من خودم بلد نیستم درست کنم ولی اش های مامانم محشره  که اونم کارساختمونی دارن نمیتونم بهش بگم 

انگار سوراخ پربازدید رو پیدا کردن همه از زن دوم میگن قبلا کم بود تو سایت

الان بیشتر شده تو جامعه ، چون مردها قبلا نگران جیبشون بودن که با طلاق زن ممکنه آسیب مالی ببینن اما الان نه نگران نیستن و راحت قسر درمیرن و زن یا باید بسازه یا بعد این همه سال و رفتن جوونی و امید و آرزو تنهای تنها بدون هیچ چی بکشه بیرون از زندگی