2777
2789

یه جا یکی گفت اگه نخواهی طلاق بگیری یه دعا دارم که طرف بی تاب بشه که بدون زنش یا مردش نتونه حتی یه شب دوام بیاره .واقعی هست کسی از این چیزها نتیجه گرفته بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه باطل کردن جادو و بازشدن بخت سالها پیش دعانویس رفتم اما هربار بدتر میشدم الان دیگع ول کردم همشون الکی ان

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

وقتی یکی تو سرنوشتت تون نیست بزور میخواید به خودتون جذبش کنید؟! اصلا بعدش لذتی داره براتون؟!

چه چیزا چه کارا!!!

دو دقیقه میای سایت حالت بهم میخوره از این طرز فکرا

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

فقط زیارت عاشورا

خیلی کارا کردم دیگع نمیخوام کاری کنم اگع خدا دوسم داشت کمکم میگرد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خیلی کارا کردم دیگع نمیخوام کاری کنم اگع خدا دوسم داشت کمکم میگرد

منم همینطور بودم زیارت عاشورا کلی امید بهم داد.

بعدشم ظهور نزدیکه خدا شکر عمرهای طولانی سلامتی و خوشی و برطرف شدن همه مشکلات در راه

وقتی یکی تو سرنوشتت تون نیست بزور میخواید به خودتون جذبش کنید؟! اصلا بعدش لذتی داره براتون؟!چه چیزا ...

مشورت کردم تا حالا انجام ندادم وقتی تو چاه میفتی دنباله هرکاری هستی نجات پیدا کنی .خدا رو صدا میزنی همه چیو

به جز قرآن و دعای که از اهل بیت تو مفاتیح آمده

یعنی صادره از اهل بیت

بقیه هیچ پایه و اساس نداره که هیچ

بغضا شیطانیه و پای اجنه کافر باز میکنه

از دین بی دین میشید

و بیچاره میشید به کل

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منم همینطور بودم زیارت عاشورا کلی امید بهم داد.بعدشم ظهور نزدیکه خدا شکر عمرهای طولانی سلامتی و خوشی ...

من دیگع واقعا بریدم خیلی خسته ام

مشورت کردم تا حالا انجام ندادم وقتی تو چاه میفتی دنباله هرکاری هستی نجات پیدا کنی .خدا رو صدا میزنی ...

چرا چاه؟!

خب بذار طرف خودش بیاد سمتت عزیز من

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم