2777
2789

ازدواجایی که با عشق نیست همین میشه زن انگار فقط یه ابزاره اصل کاری یکی دیگست😒

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم در یک ازدواج موفق نه تنها همسر نباید فرزند خانواده رو از والدینش جدا کنه که حتی اگر خود اون فرد هم نسبت به والدینش اهمالکاره باید ترغیب و تشویقش کنه تا بیش از پیش قدردان والدین باشه و بهشون رسیدگی و محبت کنه.

ارتباطات ابتدایی ترین مساله ممکن هست چ تو ازدواج چه دوست چ اشنا

این خانم تمام ادب و احترامی ک هر ادم معمولی رعایت میکنه ک باید بذاره

میگه وظیفه من نیس

و وظیفه عروسه

و سر همین احتراما میگه نیم ساعت دیر شد و قشقرق میکنه

با عشق هم بوده دلیل دیگه ای نداشته جز عشق مادر پدرسگش نمیذاره از من بدش میاد و همش غر میژنه قهر میکن ...

خب مادرشوهرت خودش وارد عمل میشه به پسرش غُر نمیزنه

شماهم خودت مستقیم وارد عمل شو

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
خب مادرشوهرت خودش وارد عمل میشه به پسرش غُر نمیزنهشماهم خودت مستقیم وارد عمل شو

چرا با پسرش غر میزنه و دیگه جوابشو نمیده تا شوهرم همه چی از چشم من ببینه و همینم میشه

کارهایی ک باید انجام بده رو درکمال وقاحت انجام نمیده و دلیل میاره چون فلان روز فلان جا باید عروسم اینکارو مبکرد واقعا خنده داره

خب مادرشوهرت خودش وارد عمل میشه به پسرش غُر نمیزنهشماهم خودت مستقیم وارد عمل شو

چرا با پسرش غر میزنه و دیگه جوابشو نمیده تا شوهرم همه چی از چشم من ببینه و همینم میشه

کارهایی ک باید انجام بده رو درکمال وقاحت انجام نمیده و دلیل میاره چون فلان روز فلان جا باید عروسم اینکارو مبکرد واقعا خنده داره