2777
2789
عنوان

چطور خدا به بعضیا همه چیز رو با هم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
بله عزیزم دنیا آسون نیس من منظورم این بود اونی هم که فکر می‌کنیم همه چی بر وفق مرادش هست اینطور نیست ...

خیلی سخته..آدم کم میاره..ناامید میشه

امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

مگه با همین حرفا خودمونو گول بزنیم!

گول نمی‌زنیم حقیقته. به نظرت اونی که تو ناز نعمت بود و پدر و مادر خوبی داشته داغ از دست دادن پدر و مادرش با اونی که تو سختی بوده و پدر و مادر بدی داشته یکیه. نه اولی نابود میشه و دومی راحت میشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گول نمی‌زنیم حقیقته. به نظرت اونی که تو ناز نعمت بود و پدر و مادر خوبی داشته داغ از دست دادن پدر و م ...

اینم حرفیه اما بعضیا اینقدر همه چی تمومن که بعد از یه سختی دوباره واسشون جبران میشه ..اما اونی که سختی زیاد کشیده فقط درجا میزنه و خسته تر میشه..

اینم حرفیه اما بعضیا اینقدر همه چی تمومن که بعد از یه سختی دوباره واسشون جبران میشه ..اما اونی که سخ ...

به نظر داغ پدر و مادر خوب جبران میشه. من اگه بابام بمیره راحت میشم چون جز شر چیزی برام نداشت ولی خیلیا دیدم با مرگ بابام از پا درمیان چون پدرشون خیلی خوبی براشون داشته.

خیلی سخته..آدم کم میاره..ناامید میشهامیدوارم خدا خودش کمکمون کنه!

خدا خودشم میگه دنیا قرار نیست عدالت داشته باشه/:

ولی‌این وسط امتحانش‌چرا عادلانست

میگه که خداوند هر کسی را به جز ظرفیتش امتحان نمیکند

نعمت ها گاهی دو طرفن،اونی که یه نعمت بیشتر داره خییلییی بیشتر باید بازخواست شه مثل پول یا همون زیبایی 

ولی‌ کیه که عمل کنه به اینا....

البته نعمتی نداشته باشی و بازم ادم خوبی باشی با فهم امتحانای خدا خیلی قشنگ‌و‌ممکنه 

اکثر ادما باور ندارن‌ به اینجور مسائل چرا چون عجولیم‌وهمچیو الان میخوایم

خب واقعا تحمل دنیا سخته میدونی‌....

ولی با خدا اسون میشه خودم‌تجربه داشتم

خدا خودشم میگه دنیا قرار نیست عدالت داشته باشه/:ولی‌این وسط امتحانش‌چرا عادلانستمیگه که خداوند هر کس ...

امیدوارم..