2777
2789
عنوان

چطور خدا به بعضیا همه چیز رو با هم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 35 پست
خرافاته شاید بهش زمینی چیزی ارث رسیده

فقط کار نه

ازدواجی که کرد خیلی خفن بود 

هیچ کسی حاضر نبود باهاش ازدواج کنه

خدا رو خوش بیاد من نمیگم که خودش میگه

همسر تاجری قسمتش شد بیا و الانشو ببین

و منی که همه چیم بده چی بگم؟! به اسم کاربریم دعا کنید من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه ...

امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم..

بهتر نبود خودت یه تاپیک میزدی؟!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کار نهازدواجی که کرد خیلی خفن بود هیچ کسی حاضر نبود باهاش ازدواج کنهخدا رو خوش بیاد من نمیگم که ...

اون شانس داشته دیگه!

نه میدم دیدم مثلا قشنگی داده چشم ابی یا سبز پوست سفید.   ولی بخت سیاه.  تو کوه زندگی میکنن باباشون. دامدار هست. دختر ها شوهر داد یکی از یکی  زندگیشون بدتر   از خونه پدر رفتن خونه شوهر دنبال گوسفند شوهر معتاد.  بد دل ووو

اون شانس داشته دیگه!

خودش میگه دعا نویس هر چهل روز میره تمدید

پسره نه مادر و پدر داره

تک فرزند

دوست صمیمی یکی از دوستای منه 

همه توی بازار سرش قسم میخورند

این مریم خودش بیمار بود و نمیتونه بچه بیاره و اخلاقی و رفتاری زیر ۰ بود

ولی بختی که دعا نویس جور کرد براش رو ببین

خودش میگه دعا نویس هر چهل روز میره تمدیدپسره نه مادر و پدر دارهتک فرزنددوست صمیمی یکی از دوستای منه ...

زندگی که با دعا سر بگیره عاقبت خوشی نداره!

عزیزم معمولا موقعیت خوب ، قیافه خوب و حد هوش و ..بعد پول میاد ..یعنی پول بوده اینا دنبالش اومده

مثل فرق بچه ای که تو منطقه ۱ تهران دنیا اومده با بچه ای که ته یه روستا دور افتاده ایران دنیا اومده ...

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

عزیزم معمولا موقعیت خوب ، قیافه خوب و حد هوش و ..بعد پول میاد ..یعنی پول بوده اینا دنبالش اومدهمثل ف ...

موافقم

خب این افراد چون هیچ سختی نکشیدن با کوچکترین سختی از پا درمیان ولی ما آبدیده شدیم

مگه با همین حرفا خودمونو گول بزنیم!

مایی که هیچکدوم از چیزایی که شما گفتی رو نداریم هم سختی زیاد کشیدیم!!

بله عزیزم دنیا آسون نیس من منظورم این بود اونی هم که فکر می‌کنیم همه چی بر وفق مرادش هست اینطور نیست که نشون میده

ولی حق با شماست زندگی ها خیلی متفاوته و اینا از نظر من امتحان خداست همش که ادما توی این شرایط چطور زندگی میکنن

اگر پول ندارن چه جوری بهش میرسن اگر دارن چه جوری خرجش میکنن....

و کاملا کاملا حرفتون حق هست که چرا انقدر تفاوت و درک این تفاوت ها خیلی سخته برای ما آدما