2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 99 پست

خب گلم همه داریم میگیم زیاده .خیلیامونم خیلی وقته ازدواج کردیم و تجربه داریم.

باز اگه دوس داری کل کابینت هاتو پر ظرف کنی و معلوم نیست مستاجرباشی بخوای هی جابجا کنی و بعده یه مدت از چشمت میفته و ...اینا رو همه رو در نظر بگیر.به هر حال مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

منظورت پیش دستی و ایناست؟ خب مگه رو سرویس چینیت پیش دستی نیست ؟ همون رو استفاده کن دیگه شیشه میخوای ...

هست اما اونا سالاد خوریه من دو تا هم سرویس پذیرایی خریدم 

البته سه تا خریدم دوتاش پیش دستی و‌کاسه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😂😂😂😂ااااا اره ما هم داریم خیلی خوبه

از همه شون بهتره والا.دیراین میکنم همه چی تو یه ظرف سرو میکنم برای هر نفر و راحت و تمام😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نه ببین من خریدم همرو پارسال چون عقد کردم داشتم عروسی میکردم ولی خب جدا شدم و‌جهازم موند دیگه یه سری ...

اگر از قبل خریدی که هیچی ،نگه دار ،

ولی فعلا وسیله اضافه نخر ،پولشو طلا بگیر بعدا خواستی جهاز بروز می گیری ،هر چند اینهایی که شما گفتید به نظرم زیاد هم هست و دیگه نیازی نیست چیزی اضافه کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

جهاز رو جلو جلو نخر ،بجاش طلا و سکه بگیر بعدا با فروشش می تونی جهاز، بروز بخری

نه عزیزم من نزدیک عروسیم جدا شدم جاهازم رو خریده بودم وگرنه جلو جلو‌نمیخریدم 

گلم ۲۴ هم خوبه اما متاسفانه قاشق چنگال احتمال گم شدنشون زیاده.واسه همین گفتم ۳۶ تایی بخر.وقتی یه مد ...

اها اره خب 

وای اینا گم شه مامانم خفم‌میکنه خیلی گرون‌شده😂😂😂😂

هست اما اونا سالاد خوریه من دو تا هم سرویس پذیرایی خریدم البته سه تا خریدم دوتاش پیش دستی و‌کاسه دار ...

سالاد خوری؟ نمی‌دونم منظورت چیه ؟ من برا سالاد بشقاب ته گود میارم، پیش دستی هم روی سرویس چینیم هست برای پذیرایی میوه و اینا جلو مهمون... شیشه هم فقط چند تا کاسه آجیل خوری گرفتم و یه شیرینی خوری و یه میوه خوری و یه ظرف بزرگ آجیل خوری... 

اها اره خب وای اینا گم شه مامانم خفم‌میکنه خیلی گرون‌شده😂😂😂😂

من طبق تجربه زندگیم میگم.از من حدود ۵تاش نیست.۵تا قاشق ۵تا چنگال😅لابلای سفره بوده یا تو سفر گم شدن نفهمیدم

یه روز خوب میاد

اگر از قبل خریدی که هیچی ،نگه دار ،ولی فعلا وسیله اضافه نخر ،پولشو طلا بگیر بعدا خواستی جهاز بروز می ...

من کل جهازم رو‌کاملللللل خریدم فقط پرده مونده که بابد به اندازه خونه لخرم

یه ۶ نفره سفال*اشتباه تایپی شد

بنظرم به تعداد خانواده هاتون نگاه کن 

خانواده خودت و همسرت چجوری هستین 

کم جمعیت یا پرجمعیت؟! 

اگه کم جمعیت هستین با خاله و اینا رابطه تون چجوریه قراره هرچندوقت یه بار دعوت شون کنی؟! 

بشمر همه رو به تعداد همه لوازم بخر 

من خانواده همسرم پرجمعیتن همه باهم 30 نفر میشیم 

من 24 تکه همه چیو گرفتم همیشه کم میارم باید از یکی قرض کنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سالاد خوری؟ نمی‌دونم منظورت چیه ؟ من برا سالاد بشقاب ته گود میارم، پیش دستی هم روی سرویس چینیم هست ب ...

نه من مال چینی رو حساب نکردم 😐🤦‍♀️

سرویس پذیرایی آجیل خوری و شیرینی خوریو میوه خوریو پیش دستی و پیاله هست