2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 99 پست
خوب جدا بخر سرویس پذیراتی های بزرگش رو از یه طرح بردار بشقاب و پیاله هاش رو جدا بردار

اها اره خب اینم هست دیگه

ولی سه تا سرویس پذیرایی دارم.برم ۴ هم بخرم؟

پیش دستی دو جور بزارم عیب داره؟مثلا یکی دورش طلایی یکی ساده

نه من مال چینی رو حساب نکردم 😐🤦‍♀️سرویس پذیرایی آجیل خوری و شیرینی خوریو میوه خوریو پیش دستی و پیا ...

والا اگه پیش دستیش رو میتونی پس بده از پیش دستی روی چینی استفاده کن دیگه خیلی هم شیک تره به نظر من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه پیش دستیش رو میتونی پس بده از پیش دستی روی چینی استفاده کن دیگه خیلی هم شیک تره به نظر من

هیچی رو پس نمیگیره🤦‍♀️🤦‍♀️

همون پیش ذاتی هام کمه از مال چینی استفاده میکنم 

آخه سرویس چینیم خیلییییی کامله خیلی هم گرون شده 

هیچی رو پس نمیگیره🤦‍♀️🤦‍♀️همون پیش ذاتی هام کمه از مال چینی استفاده میکنم آخه سرویس چینیم خیلییییی ...

ببین دیگه اگه نمیتونی عوض کنی یا پس بدی پس بیخیال شو دیگه هی نگو زیاده و...، بیست و چهار تا چینی داری دیگه کلا از مال چینی استفاده کن وقتی مهمون هات زیاد بودن شیشه ها رو اصلا نیار که دو رنگ هم نشه... دیگه هم نپرس که زیاده و... فلان وقتی نمیتونی تغییری بدی... برو حالش رو ببر... بعدا هم زبونت درازه پیش خانواده شوهر که همه چی رو پر و پیمون و زیاد بردی‌... 

ببین دیگه اگه نمیتونی عوض کنی یا پس بدی پس بیخیال شو دیگه هی نگو زیاده و...، بیست و چهار تا چینی دار ...

خاندازه نامزد قبلیم انقدر از جهازم پزو شده بودن میگفتن سرویس تخت هم بده بابات بخره ما نمیخریم😐🤦‍♀️بعد برای جاریم سرویس مبل خریده بودن بی چون و چرا

یه ۶ نفره سفال*اشتباه تایپی شد

از من به تو نصیحت . این همه خیلی زیاده . مگه خونه های الان چقدره که بخوای ۲۴ تا مهمون توش جا بدی . دوما مگه اشپزخونه چقدر جا داره که بخوای اینارو بزاری . کم بگیر ولی شیک . سفال اصلا نگیر رنگش خراب میشه من تازه جهیزیه خریدم. یه چینی ۱۸ نفره مهمون .

یه سرویس ارکوپال دم دستی .

یه قاشق چنگال دم دستی

یه قاشق چنگال ۱۸ نفره مهمان

یه سرویس پذیرایی ۱۲ نفره که فنجون و لیوان و پارچ و اینا هم داشته باشه 

یه فنجون ۶ نفره دم دستی

یه ۱۲ تا لیوان دم دستی همینا کافیه 

از من به تو نصیحت . این همه خیلی زیاده . مگه خونه های الان چقدره که بخوای ۲۴ تا مهمون توش جا بدی . د ...

من یه ۶ نفره لیوان و با یه تنگ دم دستی دارم با یه تنگ سفال و دو تا لیوان بزای خودم و شوهرم

ازدواج قبلم تو نامزدی جدا شدم خونه ی سازمانی گرفتن یک هستم جهاز من تو آشپزخونه اون خونه جا نمیشد

البته خب اونم کلا دوتا کابینت دو دره بالا داشت یه دودره هم پایین یه کابینت هم مال ابچکون بود بالاش باز یه دو دره کوچیک یه طبقه ای داشت با کابینت زیر ظرفشویی که جای سطل آشغال و آبکش و لگن هست همین

وقتی خریدی که نه دیگه همونا بسه چه عیبی داره اخه

جهاز واقعا سخته 

ولی لیوان و فنجونم ۴ تا یه شکل خیلی زیاد و بد شد 

البته خب چینیم هم یه شیش تایی فنجون و قوری داره یه شیش تایی هم دم دستی 

لیوان هم یه ۶ تایی با تنگ دم دستی 

۱۸ تا که زیاده برای خودمون نمیشه من که همرو به جیب پدر مهربانم گرفتم

می دونم عزیزم ولی نبر . همونا که برات نوشتم کافیه . به مادرت بگو همونا کافیه ولی به جاش وسایل برقیت رو بهتر بخر . با مارک بهتر . این همه ظرف و ظروف به چه کارت می یاد اخه .

می دونم عزیزم ولی نبر . همونا که برات نوشتم کافیه . به مادرت بگو همونا کافیه ولی به جاش وسایل برقیت ...

وسائل برقیم هم کامل کاملههههاتو دستی دارم اتو پرس دارم چای ساز قهوه ساز غذا ساز سرخ کن جیپیاس نمیدونم همه چییی 

ظرفشویی هم گرفته بابام 

‌ولی وسیله برقی واقعا از مد نمی‌افته و به کار هم میاد 

[QUOTE=400361081]وسائل برقیم هم کامل کاملههههاتو دستی دارم اتو پرس دارم چای ساز قهوه ساز غذا ساز سرخ کن جیپیاس خب حتما رسمتون جهیزیه ی زیاد هست ولی اگر هم بردی دیدی مستاجری وسایل اضافه ات رو باز نکن . ما هم رسممون جهیزیه کامل هست . داماد هیچی نمی خره . اینطوری بگم غیر از لباسای همسرم هیچی برای اون نیست . البته خونه رو خریده . 

[QUOTE=400361081]وسائل برقیم هم کامل کاملههههاتو دستی دارم اتو پرس دارم چای ساز قهوه ساز غذا ساز سرخ ...

نه ما داماد باید یا تخت یا مبل رو بخره 

تلوزیون و‌یخچال و لباسشویی هم با داماده 

قبای که نامزد کردم اصلا جا برای یک هشتم وسایلم هم نبود تو آشپزخونه 

تو حال جا نمیشد میز ناهار خوری ۴ نفرم رو هم بزارم جا برای اینه کنسول و زیز تلوزیونی نبود🤦‍♀️🤦‍♀️