2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 99 پست
وسائل برقیم هم کامل کاملههههاتو دستی دارم اتو پرس دارم چای ساز قهوه ساز غذا ساز سرخ کن جیپیاس نمیدون ...

به جا دادن هم توجه کن ها من اشپزخونه ام خیلی کابینت داره  به نسبت خونه های الان خونه ام بزرگه یه ایینه کنسول بزرگ هم دارم . بازم جا کم دارم و یه سری وسایلم رو نبردم کلا . مجبور شدم تمام برقی هام رو چیدم روی کابینت کسی سرزده بیاد خونم فک می کنه عقده نشون دادن دارم. مهمون می خواد بیاد می ذارم داخل کابینت جای ظرفایی که دراوردم. چون قبل خرید خونه جهیزیه خریدم . 

به جا دادن هم توجه کن ها من اشپزخونه ام خیلی کابینت داره به نسبت خونه های الان خونه ام بزرگه یه ایی ...

همون دیگه ازدواج قبلیم رفتم خونه رو دیدم یک هستم وسایلم هم‌جا نمیشددددد 

همرو‌میخواستم بزارم تو‌ انبار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما داماد باید یا تخت یا مبل رو بخره تلوزیون و‌یخچال و لباسشویی هم با داماده قبای که نامزد کردم اص ...

اگر با همشهری ازدواج می کنید که هیچی . ولی تو تهران کسی با همشهری ازدواج نمی کنه که . رسم شهرهای مختلف فرق داره . ممکنه خانواده طرف قبول نکنن رسم شمارو

اگر با همشهری ازدواج می کنید که هیچی . ولی تو تهران کسی با همشهری ازدواج نمی کنه که . رسم شهرهای مخت ...

نه من‌از شهر خودم تکون هم نمیخورم 

ولی اگه جای دیگه بودم یا اونا به رسم ما قبول کنن یا از وسایلم کم میکنم نمیبرم و اون تیکه های بزرگم میدم بابام بخره دیگه 

همون دیگه ازدواج قبلیم رفتم خونه رو دیدم یک هستم وسایلم هم‌جا نمیشددددد همرو‌میخواستم بزارم تو‌ انبا ...

خب دوتا خواهر دیگه داری عزیزم من خودم اخری بودم باید می بردم . هر وقت عروسی کردی عزیزم به اندازه ای که داخل خونه ات جا شد ببر بقیه اش رو بزار برا خواهرات

خب دوتا خواهر دیگه داری عزیزم من خودم اخری بودم باید می بردم . هر وقت عروسی کردی عزیزم به اندازه ای ...

اونا اصلا اینطور قبول نمیکنن😂😂😂😂اونام میخوان برنامه جدید بخرن مخصوصااااا دومی که مبگه تو کم خریدی

ولی اگه ژرف به رسم ما نبود که مطمئنم بابام اینطوری دختر شوهر نمیده باید چند تیکه داماد بخره 

ولی از وسایلم مثل ارکوپال و از لیوان و‌فنجونام از سرویس پذیرایی بعضی براقیا که  واجب نیست یه سری تزئینات میزارم جا اون تیکه ها رو میخرم

اها اظافه بخرم بزارم از کدوم بشقابا؟

بستگی به چیزی که خریدی داره . من سرویس پذیراییم و سرویس چینیم همه چیزش همیشه هست . سرویس پذیراییم طرح انجلیکا هست دو سه مدل هست همه چیزاش هست همیشه. اگر برای توام اینشکلیه لازم نیست بخری .