2777
2789
عنوان

به نظرتون این مقدار بشقاب و لیوان زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 99 پست
خانواده شوهر که هنوز نبومده😂😂😂خانواده خودم نه کلا ۳ تا بچه ایم من بزرگم

یعنی داری جلو جلو جهاز میخری ؟اینطوری که ممکنه از مد بیفته

به نظرم اگر خانواده شلوغی ندارید یا کلا مهمون زیاد نداری اینقدر ظرف نخر ،استفاده نمیشه ،بعد هم جهاز رو یطوری بگیر که اگر چند سال دیگه از یه ظرفی یا وسیله ای خوشت اومد ،جا داشته باشی بخری

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چینی منظورت هست سرویس پذیرایی رو؟ ۱۸ تا بگیر که اگه شکست هم داشته باشی و کم نیاد

نه چینی نه کریستال و‌شیشه ای هست دیگه سرویس پذیرایی 

همون دیگه میگم ۱۲ خیلی کم شد ولی مرده گفت کلا ستاد دوازده تا مگه یه سرویس کامل با ظرف میوه و شیرینی و همه دوباره سفارش بدی گفتم خب برا چیمه

چه خبره اینهمه بشقاب؟‌مهمون زیاد دعوت میکنی حتما.والا من سرویسم ۱۲ نفرس و یه ۶ نفره دارم۱۳ ساله ازدو ...

جدی کم نیاوردی برای منم همینه فقط هنوز نرفتم خونه خودم خونه همسرم زندگی میکنم میترسم برم کم بیارم 

از دست تو .حالا فرض کن بیست و پنج تا مهمون بیاد در حالیکه تو سرویست بیست و چهار نفره هست . یا سی تا ...

هعیییی چمیدونم همرو خریدم دیگه 

رفتم رومیزی پارسال ابن موقع خریدم ۶ تومن بابام‌میگفت این مگه طلا دوزی که شیش تومن 

یه 24 نفره چینی یا ارکوپال کافی بود 

یه6 نفره برا دم دستی ارکوپال 

یه 24 نفره قاشق برا مهمونی 

یه6 نفره قاشق برا دم دستی به علاوه کفگیر و ملاقه و ..

3دست پارچ و لیوان

ی سرویس پذیرایی مجلسی  24 نفره 

یه دست سرویس پذیرایی دم دستی  6 نفره  

سلام 😍
نه چینی نه کریستال و‌شیشه ای هست دیگه سرویس پذیرایی همون دیگه میگم ۱۲ خیلی کم شد ولی مرده گفت کلا ست ...

منظورت پیش دستی و ایناست؟ خب مگه رو سرویس چینیت پیش دستی نیست ؟ همون رو استفاده کن دیگه شیشه میخوای چیکار 

یعنی داری جلو جلو جهاز میخری ؟اینطوری که ممکنه از مد بیفتهبه نظرم اگر خانواده شلوغی ندارید یا کلا مه ...

نه ببین من خریدم همرو پارسال چون عقد کردم داشتم عروسی میکردم ولی خب جدا شدم و‌جهازم موند دیگه 

یه سری چیزا رو میشه عوض کنم مدل جدید 

مثلا ساعتم وسایل تزئینی اتاقم ارکوپالم سوفله خوری 

ولی دیگه نمیشه بقیه رو و نمیتونمم کاریش کنم 

😐😂😂😂😂ااااا اره ما هم داریم خیلی خوبه

چه خبره اینهمه ظرف و ظروف اینهمه وسیله  برای خانواده های عیال وار هست که دایم چهل تا چهل تا مهمون براش میاد 

اینهمه وسیله رو کجا میخوای جا بدی 

بعد استفاده نشده مدلش هم قدیمی میشه 

هعیییی چمیدونم همرو خریدم دیگه رفتم رومیزی پارسال ابن موقع خریدم ۶ تومن بابام‌میگفت این مگه طلا دوزی ...

جهاز رو جلو جلو نخر ،بجاش طلا و سکه بگیر بعدا با فروشش می تونی جهاز، بروز بخری

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

یه سرویس سفال ۶ نفره دارم دم دست آخه قاشق ۳۶ نفره زیاده من ۲۴ نفره گرفتم با چینیم یه ۱۲ نفره هم برای ...

گلم  ۲۴ هم خوبه اما متاسفانه قاشق چنگال احتمال گم شدنشون زیاده.واسه همین گفتم ۳۶ تایی بخر.وقتی یه مدل بخری اگر یهو مهمون تعداد بالا داشته باشی سرویست یک مدل باشه قشنگ تره‌

یه روز خوب میاد

جدی کم نیاوردی برای منم همینه فقط هنوز نرفتم خونه خودم خونه همسرم زندگی میکنم میترسم برم کم بیارم

نه والا اصلا کم نیاوردم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖