2777
2789
عنوان

بعد شش سال خواستم بچم و ببینم باباش نزاشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 101 پست

ببین نمیخام بگم مقصری و یا اینکه نمک رو زخمت بپاشم خب اما 

یکی ازهمسایه هامونم مامانش بعد ۱۱ سال اومد گفت من مامانتم این دختر که تو این ۱۱سال فکر میکرده مامان ناتنیش مامان واقعیشه کلا بهم ریخت درسخون و عالی بود الان افسرده شده و مردود شد 

تو بری بهش بگی جز اینکه بچه بهم بریزه چیزی نداره واست تو که دوباره نمیتونی بیاریش پیش خودت یا برگردی پیش اون و پدرش پس اینکاررو نکن هرچند میدونم سخته حتی اگه بچه بدونه که اون خانم مادر واقعیش نیس هم خودشو با اون شرایط وفق داده پس ارامششو بهم نریز اگه هم که فکر میکنه اون مامان کاقعیشه پس اصلا و کلا سمتش نرو چون فقط اسیب میزنی 

باید وایستی بزرگ بشه و امادگی پیدا کنه خودش شاید بیاد سمتت 

تو الان هرکارم کنی بازم اون نمیخادتت یا اگه بخاد  باید جواب همه سوالاشو بدی 

تواین همه سال کجابودی ؟ 

چرا نیومدی ؟ 

دلت برام تنگ نشد ؟ 

چرا منو نبردی ؟ 

و....... هزارتا سوال دیگه پسسسس اگه دل جواب دادن  اینارو نداری نرررررو سمتش 

تلخه ولی واقعیته متاسفم انقد صریح گفتم ولی روح و روان ادم به یه لحظه بهم میریزه و ممکنه خیلی ظربه بدی بخوره بهش پس اگه دوسش داری نرو 

پنجمین اکانت 👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاقاتش کن تا۸سالگیش محبت کن کادوبگیربعد۹سالگیش دخترحق انتخاب داره میتونه بیادپیشت

اشتباه ترین کاره

روان و زندگی بچه بهم میخوره

بچه فکر میکنه یکی دیگه مادرشه

این خانم اگر صلاحیت داشت همون اول میبردش

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ببین نمیخام بگم مقصری و یا اینکه نمک رو زخمت بپاشم خب اما یکی ازهمسایه هامونم مامانش بعد ۱۱ سال اومد ...

اره الان به زنش میگع مامان😭😭ولی پشیمون شدم از طرفی هم نمیخوام ارامشش بهم بخوره

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

از یه وکیل بپرس ببین شاید بشه راهی باشه

وکیلم گفت چون تو دادگاه شوهرت بهت داده و تو نخواستی دادگاه دیگه بهت نمیده

انشاالله خدا یه فرزند دیگه هم بهتون بده که کمی به آرامش برسید دختر کوچولو تون به اون خانم و زندگیش ع ...

ممنونم عزیزم 🌹🌹

اشتباه ترین کارهروان و زندگی بچه بهم میخورهبچه فکر میکنه یکی دیگه مادرشهاین خانم اگر صلاحیت داشت همو ...

نمک رو زخمم نپاشید از کارم خیلی پشیمونم😭

ملاقات میدن ولی باباش نمیزاره حق حضانت و نمیدن

فعلاملاقات کن تابعدش خودش بیادببین دخترت روحیه ش چطوره خواهرمنم داره ملاقات هارومیاره به بهانه های مختلف کشش میده تابچه وابسته بشه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

فعلاملاقات کن تابعدش خودش بیادببین دخترت روحیه ش چطوره خواهرمنم داره ملاقات هارومیاره به بهانه های م ...

همسر سابق خواهرت ازدواج کرده؟ اخه اینجوری ک من شنیدم دخترم خیلی ب زن باباش وابسته شده😭