2777
2789
عنوان

بعد شش سال خواستم بچم و ببینم باباش نزاشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 101 پست
همسر سابق خواهرت ازدواج کرده؟ اخه اینجوری ک من شنیدم دخترم خیلی ب زن باباش وابسته شده😭

عزیزم معلومه کارت سخته خوب ازاول ندیدیش خواهرزاده من میدونن مامانشه ازاول ملاقات میکردشماهم بایدکفش اهنی بپوشی کم کم بچه روبکشی سمت خودت کنارنکش من درکت میکنم چون مادرم بایدجبران کنی هرگناهی تاوان داره فقط میدونم بچه تشنه ی محبت خواهرمن کلی اسباب بازی می خره میبره سهربزی رفتنی به زورباباش میبره توهم سروع کن کم کم وقت ملاقات بگیر

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره بپرسم دلیل طلاقت چی بودخودت طلاق خواستی یاشوهرت ؟؟؟

من خودخواهی کردم اگه بگم ک فش میخورم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

عزیزم معلومه کارت سخته خوب ازاول ندیدیش خواهرزاده من میدونن مامانشه ازاول ملاقات میکردشماهم بایدکفش ...

میترسم اگ باباش لج کنه چی خیلی میترسم، اخه من مقصر بودم اینجا ک کسی منو نمیشاسه دارم اعتراف میکنم خیلی مقصرم 

من خودخواهی کردم اگه بگم ک فش میخورم

عزیزم شوهرخواهرم خیانت کردخواهرم سرلج بازی جداشدالان بازشوهرش طلبکاره موقع بچه اوردن شمامهریه گرفتی ؟؟؟

میترسم اگ باباش لج کنه چی خیلی میترسم، اخه من مقصر بودم اینجا ک کسی منو نمیشاسه دارم اعتراف میکنم خی ...

وقت ملاقات نمی تونه لج کنه قانونی بایدبیاره ببره وگرنه جلبش رومیتونی بگیری 

عزیزم شوهرخواهرم خیانت کردخواهرم سرلج بازی جداشدالان بازشوهرش طلبکاره موقع بچه اوردن شمامهریه گرفتی ...

نه عزیزم مهریه و اقدام کردم ولی قسط بندی کردن دیگ پی شو نگرفتم اخت خیلی کم بود

وقت ملاقات نمی تونه لج کنه قانونی بایدبیاره ببره وگرنه جلبش رومیتونی بگیری

به واسطم گفته اگ شکایت کنه بچه رو کلا ازین شهر میبرم

نه عزیزم مهریه و اقدام کردم ولی قسط بندی کردن دیگ پی شو نگرفتم اخت خیلی کم بود

اهان اگه زیادبودمیتونی الانم بگیری یااهرم فشارکنی بچه روبهت بده 

اهان اگه زیادبودمیتونی الانم بگیری یااهرم فشارکنی بچه روبهت بده

نه نتونستم اخه گفته بود میدم مهریتو

به واسطم گفته اگ شکایت کنه بچه رو کلا ازین شهر میبرم

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بازم ازوکیل بپرس خواهرمنم تهدیدمیکنه می خوام برم شهردیگه کای وکیل حرف زدگفت نمی تونه میتونه حکم جلب سیاربگیری 

نه نتونستم اخه گفته بود میدم مهریتو

عزیزم من سردرنمیارم ازحرفات اگه مهریه رونگرفتی میتونی الان پیگیری کنی بعدبگی به جای مهریه دخترموبده مگراینکه گرفتی یابخشیدی به جای طلاق درسته 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه بازم ازوکیل بپرس خواهرمنم تهدیدمیکنه می خوام برم شهردیگه کای وکیل حرف زدگفت نم ...

اخه بابام نمیزاره تا اینجاها پیش برم 

عزیزم من سردرنمیارم ازحرفات اگه مهریه رونگرفتی میتونی الان پیگیری کنی بعدبگی به جای مهریه دخترموبده ...

توافقی جدا شدیم یعنی حق طلاق داشتم بعد من بخاطر مهریه شکایت کردم قانون ماهی دو میلیون نوشت، گفت چون زندگی دیگ تشکیل داده زیاد نمیتونی ازش بگیری من همونم منصرف شدم، اخه ماهی دو میلیون چی میشه