2777
2789
عنوان

بعد شش سال خواستم بچم و ببینم باباش نزاشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 101 پست
آرامش دخترتو بهم نریز با این کار باعث میشی فکرش درگیر بشه و بهم بریزه الآنم ولش کن

اهوم اینکارو میکنم

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکباراشتباه کردی بازتکرارنکن طرف اون بچه نرو

اره خودم مقصر بودم حتی باباش گفت خرجشم میدم نزار بی مادر بزرگ شه من احمق نخواستم😭

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

اره خودم مقصر بودم حتی باباش گفت خرجشم میدم نزار بی مادر بزرگ شه من احمق نخواستم😭

الانم نرو دندون بذارسردلت بخاطردخترت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اگه فرزندت رو دوست داری،،منطق میگه آرامشش رو بهم نزنی،،،تو حق داری خیلی زیاد،اما گناه بچه چیه؟اون حسی رو که تو داری،اون به یه زن دیگه به عنوان مادرش داره،،،یه لحظه ببینیش و بهش بگی مادرشی،،میدونی چه ضربه سنگینی میخوره،،پا رو دل خودت بزار اما روی دل بچه ت و احساسش نزار..نزار فدای خودخواهی  و لج و لجبازی شما و پدرش بشه

همسر سابق خواهرت ازدواج کرده؟ اخه اینجوری ک من شنیدم دخترم خیلی ب زن باباش وابسته شده😭

تو اگه واقعااا بچت رو دوس داری باید خیلی هم از این موضوع خوشحال باشی که دخترت آرامش داره و اون زن رو به عنوان مادر پذیرفته 

هر روز باید دعا کنی که مهر ومحبت بین اون دو نفر بیشتر بشه و دخترت احساس نکنه که ناتنی 

تو هم که شوهرداری و مطمءنا شرایط نگهداری نداری 

داشته باشی هم دختر بچه پیش زن بابا جاش امن تره تا پیش شوهر مادر

آخه چجوری؟من تو بدترین شرایط گیر کردم بااینکه میدونستم کل زندگیم قراره عذاب بکشم بچهام بزرگن خودشون ازپس خودشون برمیان کلی بازم موندم شوهرم منو انداخت بیرون ازخانه ولی نتونستم پابزارم رو بچها؛آخه چرااینکارو کردی دختر؟به بعدش فکرنکردی؟الانم بیخیال شو ازدور ببینش فقط؛بزار آرامش داشته باشه 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
باباش نامرد نیست اتفاقا بابای خوبیه فکر بچشه ایول بهش

آفرین دقیقا باباش الان هم بابای خوبیه که نمیخواد آرامش بچه بهم بخوره اون موقع به هر دلایلی ول کرده رفته الان باز بخاطر دل خودش میخواد بچه رو ببینه اصلا بچه رو در نظر نمیگیره چه حالی میشه