بچه ها حالم خیلی بده حتما الان سرزنشم میکنید ولی حق دارید من اون موقع نفهم بودم رهاش کردم الان دلم براش یه ذره شده، از نوزادی ندیدمش😭😭😭هیشکی درکم نمیکنه الان میخوام ببینمش ببینم چقد بزرگ شده دخترم ولی بابای نامردش نزاشت تهدیدم کرد که اگه دست از پا خطا کنی میکشمت چرا اومدی و ارامش دخترم و میخوای بهم بزنی اون الان مادر داره 🥺 من ازدواج کردم دوباره ولی بچه دار هم نشدم دیگه خیلی دلم شکسته خیلی شایدم اه بچم بود منو گرفت خدایا کاش جونمو بگیری😭😭😭توروخدا یه چیزی بگید اروم شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم با روح و روان بچه ات بازی نکن اگر دوستش داری
هیییچ مدلی بهش نزدیک نشو
اگر خواستی از دور ببینش
دیگه معنی تاوان همینه
خیلی ها بخاطر ندیدن این لحظات همه سختی ها را بجون میخرن و یا بخاطر بچشون با شوهره میسازن یا بچه را با خودشون میبرم. شما نساختی و نبردی الان بعد ۶ سال که بچه دار نشدی اومدی سمتش.
مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗