2777
2789
عنوان

بعد شش سال خواستم بچم و ببینم باباش نزاشت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 101 پست
عزیزم اگه حضانت روندادی میتونی برگردونیش خواهرمنم سرلج بازیش دادوقت ملاقات داره مثل چی پشیمونه الان ...

تو دادگاه شوهرم گفت ببر خرجشم با من من نگرفتم گفتم نمیخوام اونم تو دادگاه ک برم دادگاه میدونم فشمم میدن فقط درخواست دادم و واسطه فرستادم 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم با روح و روان بچه ات بازی نکن اگر دوستش داری

هیییچ مدلی بهش نزدیک نشو

اگر خواستی از دور ببینش

دیگه معنی تاوان همینه

خیلی ها بخاطر ندیدن این لحظات همه سختی ها را بجون می‌خرن و یا بخاطر بچشون با شوهره می‌سازن یا بچه را با خودشون میبرم‌. شما نساختی و نبردی الان بعد ۶ سال که بچه دار نشدی اومدی سمتش.

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
پس بیخیال شوچون آرامش دخترت بهم میخوره اون الان فک میکنه اون خانم مادرشه بعد۷سال تازه یادش افتادی عج ...

یهو دلم خیلی هواشو کرد گفتم شاید بتونم بگیرمشک ب وکیلگفتم گفت پلهای پشت سرتو خراب کردی اصلا راه برگشتی نیست برم دادگاه هم حضانت مال باباشه

تو دادگاه شوهرم گفت ببر خرجشم با من من نگرفتم گفتم نمیخوام اونم تو دادگاه ک برم دادگاه میدونم فشمم م ...

اشکال نداره بپرسم دلیل طلاقت چی بودخودت طلاق خواستی یاشوهرت ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم شمابچه ت پیش خودته

تا چند سال پیش خودم بود و به انتخاب خودش برگشت پیش پدرش،بعدمن ازدواج کردم وهرلحظه درحال جنگم باهمسرالانم که برم پسرم و ببینم،البته الان دانشجو شده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خواهش میکنم با روح و روان بچه ات بازی نکن اگر دوستش داریهیییچ مدلی بهش نزدیک نشواگر خواستی از دور بب ...

اشتباه کردم خیلی پشیمونم

عزیزم اگه حضانت روندادی میتونی برگردونیش خواهرمنم سرلج بازیش دادوقت ملاقات داره مثل چی پشیمونه الان ...

یعنی چی...مگه این بچه طفلک اسباب بازیه 

الان به پدرش و خونوادش وابسته‌س به زندگیش عادت کرده

الان یهو بره بگه من مادرتم و زورکی بیارش پیش خودش؟

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

یهو دلم خیلی هواشو کرد گفتم شاید بتونم بگیرمشک ب وکیلگفتم گفت پلهای پشت سرتو خراب کردی اصلا راه برگش ...

حالتون میفهمم،کاش یه راهی گذاشته بودی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دلم براش تنگ شده خیلی یهو دلم هواشو کرد

صبر..صبر..صبر الان وقتش نیست اگه بخوای اصرار کنی خیلی موقعیت سختیه ولی خدا به دلت نگاه میکنه تو مادری و خدا رو به مادر بودنت قسم میدم دلت شاد بشه

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداوندا شاکر هستم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

خونشون بلد نیستی؟ اگه واقعا میخوای ببینی ۲۴ ساعت بمون همونجا بالاخره ی بار که بیرون میان

چرا نزدیکن ولی شوهرم خیلی قاطع منو تهدید کرده ک اگه نزدیکش شم بلایی سرم میاره